Elli Tietoliikennepalvelut tarjoaa varmat ja luotettavat nettiyhteydet yrityksille

Turvalliset yritysverkot, kattavat IT-palvelut ja tietoturvallinen laajakaista

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin. Turvalliset nettiyhteydet aina oikeilla nopeuksilla takaavat, että liiketoiminta luistaa luotettavasti sekä toimistossa että etänä. Nopeilla yhteyksillä asiakaspalvelu sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

Nopeat yhteydet yrityksen koosta riippumatta

IPP tarjoaa nopeat nettiyhteydet kaikenkokoisille yrityksille, yrityksen sisällä ja ulkopuolella. Voit valita joko kokonaisvaltaisen Elli Yritys Pro-palvelupaketin tai yksittäisen palvelun alla olevasta valikosta

1. Elli Yritys Pro - luotettava tietoliikenneyhteys digitaaliseen maailmaan

Elli Yritys Pro-palvelumme kattaa isommankin yrityksen tietoliikennetarpeet. Yritys Pro-asiakkaana menet jonojen ohi ja saat luotettavaa ja nopeaa henkilökohtaista palvelua. Palvelu sisältää tietoturvalliset palomuuripalvelut ja verkkotunnukset sekä tarjoaa alustan useille yrityksen lisäpalveluille: suljetut verkot, puhepalvelut, kameravalvonta, Elli-wifi eli langaton paikallinen verkko, virtuaalipalvelin ja niin edelleen.

Elli Yritys Pro on luotettava tietoliikenneyhteys, johon voidaan liittää yllä mainittuja palveluita. Se sisältää jo itsessään verkkotunnuksen (domainin), sähköpostit, kotisivutilat, palomuurin, palomuurin ylläpidon ja nopean korjaus- ja huoltopalvelun.

2. Suljetut verkot - turvallinen yritysverkko yhdistää työntekijät kaikkialla

Kun yhdistät toimipisteiden lähiverkot tietoturvalliseksi yritysverkoksi, informaatio on jokaisen työntekijän käytössä missä tahansa. Palvelu mukautuu muutaman toimipisteen verkosta satojen toimipisteiden valtakunnallisiin verkkoihin.

3. Palomuuripalvelu - suojaa yrityksesi sisäverkon ulkopuolisilta tietoturvahyökkäyksiltä

Palomuuripalvelu tarjoaa yrityksellesi yksinkertaisen ja varman tavan suojata yrityksesi sisäverkon ulkopuolisilta tunkeutumisyrityksiltä. Palvelu sisältyy Elli Yritys Pro-pakettiin ja on liitettävissä myös muiden palveluntarjoajien vastaaviin yhteyksiin.

Ylläpito ja jatkuva seuranta

Palomuuripalvelu perustuu IPP:n konesaliin tai asiakkaan tiloihin asennettaviin luotettaviin palomuurilaitteistoihin ja -ohjelmistoihin. Palveluun kuuluu ylläpito, ja laitteet ovat jatkuvassa seurannassa toiminnan takaamiseksi. Palomuuripalvelu mahdollistaa myös luotettavat suojatut etätyöyhteydet VPN-yhteydellä.

Vaativammille käyttäjille voimme toteuttaa verkkoliikenteen seurantaa erilaisilla työkaluilla. Valikoimistamme löytyy ratkaisuja palvelunestohyökkäyksien (DDoS) torjuntaan ja verkkoliikenteen tarkkaan seurantaan.

4. Elli Kuitu -yritysnetti - tehokas ja varmatoiminen verkkoyhteys mikroyrityksille

Elli Kuitu -yritysnetti soveltuu parhaiten yhden toimipisteen pienille yrityksille, joiden toiminta edellyttää tehokasta, luotettavaa ja varmatoimista verkkoyhteyttä. 

Kun tarvitset monipuolisempia yhteyksiä, Elli Yritys Pro voi olla oikea ratkaisu. Kysy lisää – autamme mielellämme! p. 03 450 5590.