Tietoliikennepalvelut

Elli Tietoliikennepalvelut tarjoaa varmat ja luotettavat yhteydet yrityksen tietoliikenteeseen

Turvalliset yhteydet aina oikeilla nopeuksilla takaavat, että liiketoiminta luistaa luotettavasti sekä toimistossa että etänä. Nopeilla yhteyksillä asiakaspalvelu sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

Voit valita joko kokonaisvaltaisen Elli Yritys Pro-palvelupaketin tai yksittäisen palvelun alla olevasta valikosta

1. Elli Yritys Pro - luotettava tietoliikenneyhteys digitaaliseen maailmaan

Elli Yritys Pro-palvelumme kattaa isommankin yrityksen tietoliikennetarpeet. Yritys Pro-asiakkaana menet jonojen ohi ja saat luotettavaa ja nopeaa henkilökohtaista palvelua (viankorjaus SLA 1). Palvelu sisältää tietoturvalliset palomuuripalvelut ja verkkotunnukset sekä tarjoaa alustan useille yrityksen lisäpalveluille: suljetut verkot, puhepalvelut, kameravalvonnan, Elli-wifin eli langattoman paikallisen verkon, virtuaalipalvelimen ja niin edelleen.

Elli Yritys Pro on luotettava tietoliikenneyhteys, johon voidaan liittää yllä mainittuja palveluita. Se sisältää jo itsessään verkkotunnuksen (domainin), sähköpostit, kotisivutilat, palomuurin, palomuurin ylläpidon ja nopean korjaus- ja huoltopalvelun.

2. Suljetut verkot - turvallinen yritysverkko yhdistää työntekijät kaikkialla

Yhdistä toimipisteiden lähiverkot tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin informaatio on jokaisen työntekijän käytössä missä tahansa. Palvelu mukautuu muutaman toimipisteen verkosta satojen toimipisteiden valtakunnallisiin verkkoihin.

3. Palomuuripalvelu - suojaa yrityksesi sisäverkon ulkopuolisilta tunkeutumisyrityksiltä

Palomuuripalvelu tarjoaa yrityksellesi yksinkertaisen ja varman tavan suojata yrityksesi sisäverkon ulkopuolisilta tunkeutumisyrityksiltä. Palvelu sisältyy Elli Yritys Pro:hon ja on liitettävissä myös muiden palveluntarjoajien vastaaviin yhteyksiin. Palvelu perustuu IPP:n konesaliin tai asiakkaan tiloihin asennettaviin luotettaviin palomuurilaitteistoihin ja -ohjelmistoihin. Palveluun kuuluu ylläpito, ja laitteet ovat jatkuvassa seurannassa toiminnan takaamiseksi. Palomuuripalvelu mahdollistaa myös luotettavat suojatut etätyöyhteydet VPN-yhteydellä.

Vaativammille käyttäjille voimme toteuttaa verkkoliikenteen seurantaa erilaisilla työkaluilla. Valikoimistamme löytyy ratkaisuja DDoS-hyökkäyksien torjuntaan ja verkkoliikenteen tarkkaan seurantaan.

4. Elli Kuitu -yritysnetti - tehokas ja varmatoiminen verkkoyhteys mikroyrityksille

Elli Kuitu -yritysnetti soveltuu parhaiten yhden toimipisteen pienille yrityksille, joiden toiminta edellyttää tehokasta, luotettavaa ja varmatoimista verkkoyhteyttä. 

Kun tarvitset monipuolisempia yhteyksiä, Elli Yritys Pro voi olla oikea ratkaisu. Kysy lisää – autamme mielellämme! p. 03 450 5590.