Tietoliikennepalvelut yrityksille

  • Luotettavat yhteydet
  • Kuituliittymät
  • Sisäverkkojen rakentaminen
  • Langattomat verkot
  • Suljetut verkot
  • Etäyhteydet
  • Mobiililiittymät

Varmat ja luotettavat yhteydet yrityksen tietoliikenteeseen – sisällä ja ulkona. Turvalliset yhteydet aina oikeilla nopeuksilla takaavat sujuvat toiminnot ja liiketoiminnan luotettavuuden – toimistossa ja etänä. Nopeilla yhteyksillä työt luistavat ja palvelu sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Voit valita yhteydet tarpeesi mukaan useamman toimipisteen kuituliittymästä kevyempiin, mukana kulkeviin mobiiliiittymiin. Palomuuripalvelumme suojaavat yrityksesi lähiverkon ja mahdollistavat turvalliset etäyhteydet.

Yrityspro

IPP:n Yrityspro-palvelu kattaa isommankin yrityksen tietoliikennetarpeet. Yrityspro-asiakkaana menet ohi jonoista ja saat luotettavaa ja nopeaa palvelua myös ongelmatilanteissa. Tämä palvelu sisältää suljetun verkon ja palomuuripalvelut sekä verkkotunnukset.

Suljetut verkot

Yhdistä toimipisteiden lähiverkot tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin informaatio on jokaisen työntekijän käytössä missä tahansa. Palvelu mukautuu muutaman toimipisteen verkosta satojen toimipisteiden valtakunnallisiin verkkoihin. Luoteis-Pirkanmaalle rakennetun oman kuituverkon ansiosta tarjoamme tehokkaat paikalliset tiedonvälityspalvelut kilpailukykyisesti. Yhteistyökumppaneidemme avulla IPP-verkon ulkopuolella sijaitsevat toimipaikat saadaan liitettyä osaksi palvelukokonaisuutta.

Palomuuripalvelu

Palomuuripalvelu tarjoaa yrityksellesi yksinkertaisen ja varman tavan suojata yrityksesi sisäverkko ulkopuolisilta tunkeutumisyrityksiltä. Palvelun perustana ovat luotettavat IPP:n tai yrityksen tiloissa sijaitsevat palomuurilaitteistot ja -ohjelmistot sekä palveluun liittyvä ylläpitotyö. Palomuuripalvelu mahdollistaa myös luotettavat, VPN:llä suojatut etätyöyhteydet.

ELLI-kuitu

ippe_ota_yhteytta.pngYritysnetti-palvelu soveltuu parhaiten yhden toimipisteen yrityksille, joiden toiminta edellyttää tehokasta ja varmatoimista verkkoyhteyttä. Suosittelemme Yritysnetti-palvelua, jos yhteydet ovat jatkuvassa käytössä tai/ja yritys tarjoaa palveluitaan tietoverkkoihin. Yritysnetti on oikea valinta silloin, kun yrityksesi toiminta vaatii luotettavuutta internetpalvelulta.

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme, niin kartoitamme tilanteen ja teemme tarjouksen yhteyksistä ja palveluista tarpeesi mukaan: yritysmyynti(at)ipp.fi

ELLI-palvelut