Elli-käyttö- ja tukipalvelut -

IT-tuki auttaa etänä ja paikan päällä

Kuinka paljon liiketoimintasi kärsii, jos tietokoneesi tai päätelaitteesi jumittaa tai ohjelmistot kaatuvat?
Kun sinulla käyttö- ja tukipalvelut käytössäsi, pääset jatkamaan töitäsi nopeasti.

IT Tuki aina lähellä

IPP:n käyttö- ja tukipalvelut tarjoavat apua ongelmaasi nopeasti ja luotettavasti. Asiantuntijamme opastavat yrityksesi ongelmatilanteissa etänä ja paikan päällä. IT Tukipalvelullamme varmistamme yrityksesi ICT-ympäristön luotettavan ja häiriöttömän toiminnan. Näin voit keskittyä tärkeimpään – omaan liiketoimintaasi.

Etätuki puhelinsoiton päässä

IT-asiantuntijamme korjaavat ongelmasi käymättä paikan päällä. Selvänäkijöitä emme toki ole, joten yksi soitto tarvitaan. Sen jälkeen IT-asiantuntijamme voi ottaa työaseman hallintaansa etähallintaohjelmistolla ja tehdä tarvittavat toimenpiteet reaaliaikaisesti, kustannustehokkaasti ja sujuvasti – aikaa ja rahaa säästäen.

IPP:n etätuki on helppo ja nopea ratkaisu tietokoneen ongelmatilanteisiin ja muihin koneen tukitehtäviin. Etätuki on laitteeseen tilattava palvelu, jonka kustannukset on helposti ennustettavissa.

Lähituki auttaa nopeasti ja joustavasti

Jos etätuki ei voi ratkaista vikatilannetta, IT-asiantuntijamme rientää paikan päälle ja pääset jatkamaan taas töitäsi..

IT-asiantuntija – palveluksessasi!

Ulkoista IT-asiasi meille. Meiltä saat yrityksellesi oman IT-asiantuntijan, jonka palvelu mitoitetaan yrityksesi tarpeisiin. Voit käyttää yrityksesi omaa IT-asiantuntijaa suunnitteluun, kehitysprojekteihin tai lähitukeen kuukausittain.

Ylläpitopalvelu pitää ohjelmistosi ja laitteesi ajan tasalla

Ylläpitopalvelussa voidaan seurata etänä palveluun liitettyjen laitteiden ohjelmistoversioiden ja tietoturvapäivitysten ajantasaisuutta. Palvelussa määritetään myös hälytykset tilanteissa, joissa työasema käyttäytyy poikkeavasti. Ylläpitopalveluun voidaan liittää lähiverkon aktiivilaitteita, kytkimiä, reitittimiä tai koko yrityksen ICT-ympäristö. Palvelun kustannukset ovat helposti budjetoitavissa ja ennakoitavissa.

Ylläpitopalveluun sisältyy varalaitepalvelu, jonka ansiosta saat vikatilanteissa korjauksen ajaksi varalaitteen käyttöösi – ja yrityksen toiminta voi jatkua häiriöttä.

sujuva-it.png

IT- ja lähituki kuuluvat osana myös Sujuva IT -paketteihin. Näissä paketeissa yhdistyy tuki, toimisto-ohjelmat ja -viestintä sekä pilvitallennus ja -varmistus.

Anna meidän helpottaa työtäsi. Kysy lisää yritysmyynnistämme
p. 03 450 5590 tai sähköpostilla: yritysmyynti(at)ipp.fi