ELLI-palvelut


IT-palvelut paketissa

IPP tarjoaa yrityksille työkalupakin menestykseen.

Autamme yritystäsi menestymään tarjoamalla ykkösluokan ICT-osaamista ja alan huipputuotteita. Saat asiantuntevan ja luotettavan ICT-alan ykköskumppanuuden, joka tuo lisävirtaa liiketoimintaasi. Palvelut voit hankkia pilvipalveluna tai yrityksellesi erikseen asennettavana kokonaisuutena - ja nopealla aikataululla. Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt IT-ratkaisut, jotka saat kaikki saman katon alta.

Ykkösluokan asiakaskokemus

Istumme kanssasi samalla puolella pöytää: saat ykkösluokan asiakaskokemuksen ja teknisen asiantuntijuuden paikalliselta kumppanilta. Tarjoamme asiakaskohtaisten tarpeiden mukaisia verkkoyhteyksiä ja IT-ratkaisuja ammattitaidolla ja joustavasti. Kerralla tehtävät laitehankinnat ja muut raskaat investoinnit voit pyyhkiä historian lehdille tarpeettomina, koska voit hankkia ne palveluna. Näin voit keskittyä tärkeimpään – omaan liiketoimintaasi.

Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan

Hyvän ja pitkäkestoisen asiakassuhteen perusta on luottamus ja avoimuus. Vastuulliset, liiketoimintaa tukevat, kustannustehokkaat sekä uusia mahdollisuuksia luovat innovatiiviset ratkaisut tuovat lisäarvoa ja kukoistusta liiketoimintaasi. Keskitetty hankinta helpottaa ja tehostaa palveluhallintaa, ja muutosten tekeminen luotetun kumppanin kanssa on jouhevampaa. Palveluna hankitut järjestelmät skaalautuvat ja kehittyvät tarpeen mukaan.

Digitalisaation monet mahdollisuudet

IPP keskittyy voimakkaasti yrityspalveluihin, sillä haluamme olla neuvonantaja digitalisaation polulla ja auttaa yrityksiä eteenpäin muutoksen viidakossa. Digitalisaatio on aikakautemme suurin muutosvoima: se luo alueemme yrityksille ja yhteisöille uusia mahdollisuuksia kasvaa, tehostaa toimintaa ja uudistua. Modernit ratkaisut tarjoavat myös uusia säästömahdollisuuksia.

 

ippe_ota_yhteytta.pngPalvelut asiakaskohtaisesti

ELLI-palvelumme sisältävät yrityksesi tarpeiden mukaan rakennetun palvelukokonaisuuden. Näin on helppo valita juuri sinun yrityksellesi sopiva palvelupaketti: voit hankkia ELLI-palveluita yksittäin tai useammasta osa-alueesta koostuvana kokonaisratkaisuna. Palveluiden hankinta on joustavaa -  ja monimutkaisetkin projektit voidaan vaiheistaa helposti hallittaviksi.

IPP luo turvallisen ja helpon valtaväylän digitaaliseen maailmaan.Ykköskumppanisi on luotettava neuvonantajasi tällä matkalla. Tule mukaan!

IPP - ICT-kumppani lähellä sinua.

 

Yritysesite