Suoratoistopalvelut
– katso haluamallasi laitteella

Suoratoistopalvelusta voit katsoa suosikkiohjelmiasi juuri silloin kun haluat kännykällä, tietokoneella, tabletilla, pelikonsolilla tai Smart TV:llä. Suoratoistopalvelut toimivat internetyhteyden yli. Videoiden suoratoistoon vakain yhteys on valokuituyhteys.

Viihdevalikoimastamme löydät Suomen suosituimmat suoratoistopalveluihin kuuluvat MTV Katsomo+:n ja Viaplayn. Voit katsoa suoratoistopalveluja lähes millä laitteella tahansa.


Viaplay toimii suoratoistopalveluna. Katso alta lisätiedot.

 

Paljon katsottavaa koko perheelle
  • Laaja kattaus uusimpia elokuvia – joka viikko uutta katsottavaa
  • Kansainvälisten huippusarjojen lisäksi kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset suosikkisarjat
  • Runsaasti katsottavaa myös lapsille – elokuvia ja sarjoja
  • Voit katsoa ohjelmia koko EU:n alueella ja ladata sisältöjä laitteellesi ja katsoa niitä offline-tilassa
  • SIsällöt kulkevat mukana kaikissa laitteissasi: katso tietokoneen ruudulta tai puhelimesta, tabletista, pelikonsolista ja smart tv:stä.
  • Viaplay Total sisältää maailmanluokan urheilua suorina lähetyksinä.

Valitse itsellesi Viaplay!

 

 

Viaplay Leffat&Sarjat

12,99 €/kk

Viaplay-suoratoistopalvelusta näet laajan valikoiman Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset Viaplay-sarjat. Lisäksi Viaplaysta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia.

 

Tilaa alla olevalla lomakkeella!

 

 

Viaplay Total

 44,99 €/kk
 

Viaplay Total -paketilla näet laajan kattauksen huippu-urheilua, kuten Formula 1:sen, Valioliigan, Bundesliigan, UEFA Europa ja Conference Leaguen, jääkiekon MM-kilpailut, NHL:n ja MotoGP:n, sekä laajan valikoiman Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset Viaplay-sarjat. Lisäksi palvelusta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia.

 

Tilaa alla olevalla lomakkeella!

Tilaa

Tilaa Viaplay tästä!

Tällä lomakkeella voit tilata Viaplayn hintaan 12,99 €/kk tai Viaplay Totalin hintaan 44,99 €.
Tilauksen jälkeen saat meiltä sähköpostilla tilausvahvistuksen ja Viaplay -aktivointikoodin, jonka pääset syöttämään Viaplayn sivuilla ja aktivoimaan tilisi.
Ei sitovaa määräaikaisuutta – voit perua tilauksen koska tahansa.

Required
Required
Required
Required
Required

Tilauksen jälkeen saat meiltä sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja Viaplay-aktivointikoodin, jonka pääset syöttämään Viaplayn sivuille.
Tilin aktivoimisen jälkeen palvelu on valmiina käyttöösi!


Tarjontaamme kuuluu MTV Katsomo+ suoratoistopalveluna ja sen lisäksi voit valita joko viihteen tai viihteen ja urheilun.

 

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kisakatsomo tarjoilee merkittävimmät urheilulajit, kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat sekä viihdettä koko perheelle.

Huippujääkiekon koti - Kaikki MM-rallista - Maailmanluokan jalkapalloa ympäri vuoden - Yleisurheilun kruununjalokivi ja tennistä - Alkuperäissarjat ensimmäisenä - TV-ohjelmat ensimmäisenä - Tuhansia tunteja realityä - Kansainvälisiä hittisarjoja ja elokuvia - Lastenohjelmat aina suomeksi puhuttuna

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde

Viihteen suurkuluttajan suosikkikatsomo tarjoilee kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat, koukuttavinta realityä sekä viihdettä koko perheelle.

Alkuperäissarjat ensimmäisenä - TV-ohjelmat ensimmäisenä - Tuhansia tunteja realityä - Kansainvälisiä hittisarjoja ja elokuvia - Lastenohjelmat aina suomeksi puhuttuna
Tilaa

Tilaa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

Tällä lomakkeella voit tilata MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihteen ja/tai urheilun. Pakettiin kuuluu suoratoistopalvelu ja kanavapaketeista viihde sekä valintasi mukaan myös urheilu.


Tilauksen jälkeen saat meiltä sähköpostilla tilausvahvistuksen, jossa on MTV Katsomo+ -aktivointikoodi ja ohjeet kuinka pääset aktivoimaan koodisi MTV Katsomo+ -sivuilla.

Required
Required
Required
Required
Required