Elä mukana, viihdy ja vaikutu

IPP:n viihdepalvelut tuovat kaapelikanavat ja netti-tv:n suoraan kotisohvallesi. Silloin kun haluat, ilman antenneja ja satelliittilautasia.

Kaapeli-TV:n signaalin toimittaja vaihtuu 29.10.2019

Kaapeli-TV signaalin toimittaja vaihtuu tiistaina 29.10.19. Kyseisen päivän aikana TV-lähetyksessä on katkoksia. Mikäli vastaanotin (televisio, digiboksi) ei muutoksen jälkeen hae automaattisesti uusia kanavia, kanavat on haettava valikon kautta uudelleen. Laitteeseen mahdollisesti tehdyt suosikkilistat, kielivalinnat ja tallennusten ajastukset on tällöin tehtävä uudelleen. Ohjeet löytyvät kunkin laitteen käyttöoppaasta.

Peruskanavat ja kanavapaikat:

Peruskanavat muokattu.jpg

MaksuTV-kortit eivät vaihdu. MaksuTV-kortilla näkyy edelleen maksutta kuukauden bonuskanava, National Geographic HD sekä Fox HD.

TARJOUS!

Kokeile C More kanavapakettia 3 kk maksutta! Tilaus jatkuu 3 kuukauden jälkeen normaalihintaisena 9,95€/kk ellet peru sitä. Tilauksen voit peruuttaa ilman määräaikaa. Kiinnostuitko?

Ota yhteys asiakaspalveluumme. p. 03 450 51 tai asiakaspalvelu@ipp.fi

Kanavan katsomiseen tarvitset maksuTV-kortin.                         

Paketin sisältö: C More Junior, C More First, C More Hits

C More Series, C More Stars , myös HD:nä sekä SF-Kanalen

Kanavapakettien sisällöt ja tarjonta muuttuvat:

C Moren ja Viasatin kanavapaketeissa ei tule muutoksia.

Seuraavat kanavapaketit muuttuvat entisestä.

Muuttuvat kanavpaketit muokattu.jpg

Mahdollisissa ongelmatilanteissa voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka palvelee Teitä numerossa 03 450 51 (klo 8-16) tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@ipp.fi

Mikäli tarvitset asennusapua kanavien käyttöönotossa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kotikäynti muutoksen yhteydessä maksaa teille vain 20 €.

Uusi kanavapakettihinnasto alkaen 30.10.19


Tilaa ja päivitä kanavapakettisi itsepalvelusivustolla.

Saat tunnukset palveluun IPP-asiakaspalvelusta. Palvelun käyttöä varten tarvitset Kaapeli-TV-liittymän ja TV-kortin. Mikäli sinulla ei ole vielä TV-korttia, ota yhteyttä, niin laitetaan tilaus kuntoon.

Itsepalvelusivusto eli Omahallinta on auki ympäri vuorokauden. Voit päivittää kanavapakettiesi sisältöä ja tilata uusia kanavia juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kätevästi, nopeasti ja helposti. Lisätietoja palvelun käyttöönotosta saat asiakaspalvelustamme.

Radiokanavat kaapeli-TV:ssä

Omahallintaohje 052017

 Kanavapakettihinnasto 29.10.2019 asti!

Kuukauden bonuskanava

Lokakuun bonuskanava: Eurosport 2201910_Swimming_KK_email_274x154.jpg

 

Eurosport 2 on uuden sukupolven urheilukanava, joka tarjoaa huiman kattauksen eri urheilulajeja, 24 tuntia vuorokaudessa. Selostus on osittain suomeksi ja osittain englanniksi.

Sisäkausi kolkuttelee jo ovella, mutta vielä on kesälajeja jäljellä. Pyöräilyssä kelataan yksipäiväinen Pariisi—Tours-pyöräkilpailu ja BSB-moottoripyörät kohtaavat legendaarisella Doningtonin radalla. Lisätään päälle vielä Kansainvälinen uintiliiga sekä tennisturnaukset Linzissä ja Tukholmassa, on lokakuu penkkiurheilijan juhlaa.

Kuukauden kanava on TV-korttiasiakkaille ilmainen. Eurosport 2 näkyy normaalitarkkuudella kanavapaikalla 115 ja teräväpiirtona kanavapaikalla 205.

Tarjous uusille asiakkaille! KTV-kortti 3 kk 0 €, jonka jälkeen 2,90 €/kk

KTV-kortilla saat lisää HD-tason kanavia – sekä kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan.

Tarjoamme kortin 3 kuukautta veloituksetta, jonka jälkeen vain 2,90 €/kk. Korttiin on helppo tilata lisäkanavia.

Siirry HD-aikaan ja tilaa TV-kortti nyt!

Valinnanvaraa Mix-paketeilla

Vaikea valita? Tilaa Mix-paketti ja vaihda kanavia vaikka kerran kuussa. Tarjolla on kolme eri Mix-pakettia:

4 valinnaista kanavaa kuukausittain 9,95 €/kk
8 valinnaista kanavaa kuukausittain 15,95 €/kk
12 valinnaista kanavaa kuukausittain 24,95 €/kk

Mix-kanavapaketti on jokaisen kaapelitelevisiokatsojan unelma. Voit itse päättää mitä milloinkin katsot. Tarjolla on kanavia kaikille ja kaikenikäisille laidasta laitaan: urheilusta elokuviin ja dokumenteista lastenohjelmiin.

Juuri sinulle mitoitettu kanavapaketti – räätälin tarkasti!

Lue kanavapakettiesite