Suosittele valokuitua!

Suosittele valokuitua naapurillesi/tuttavallesi – saatte kummatkin ilmaisen netin kuukaudeksi!

Verkosta löytyy nykyään palveluita moneen tarkoitukseen sekä paljon viidettä ja pelejä. Voit myös opiskella tai tehdä töitä kotona netin kautta tosi tehokkaasti. Monet netin kautta käytettävät palvelut vaativat kuitenkin tarpeeksi järeän ja toimintavarman netin ja senhän saa valokuidulla.

Suosittele tuttavallesi tai naapurillesi IPP Oy:n valokuituliittymää, niin saatte molemmat Kotikuitumme netin kuukaudeksi veloituksetta. Tarjous edellyttää, että alueiltanne löytyy IPP Oy:n valokuituverkko, tai että se rakennetaan sinne vuoden sisällä. Lue tarkemmat kampanjaehdot ja lähetä suosittelusi!

Niille, jotka ovat jo asiakkaitamme, tämä on oiva tilaisuus kokeilla nopeampaa nettiä kuukauden ajan maksutta! Ilmoitathan asiakaspalveluun, jos haluat muuttaa netin nopeuden takaisin.

Tarkista saatavuus

 

Kampanjan ehdot

Suosittelija ja uusi asiakas saavat edun käyttöön kun uusi asiakas tilaa omakoti- tai paritaloonsa uuden kuituliittymän. Etu astuu voimaan kun uuden asiakkaan kiinteistö on kytketty valokuituverkkoon ja palvelut on otettu käyttöön. Uusi asiakas saa ensimmäisen kuukauden palvelut ilmaiseksi ja suosittelija saa edun seuraavasta laskutettavasta kuukaudesta. Etuna on ilmainen netti, joka koostuu netin nopeuden mukaisesta kuukausimaksusta, joka määräytyy ajankohtaisen hinnaston mukaan. Kampanja koskee valmiiksi kuidutettuja omakotitaloalueitamme sekä omakotitaloalueita, joille kuituverkkomme rakennetaan vuoden sisällä. Maksimissaan voi suositella 3 uutta asiakasta/vuosi.

Edunsaamiseen vaaditaan suosittelijan yhteystiedot ja suosituksesta liittyvän yhteystiedot. Henkilötiedot käsittelemme tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Kokeile nopeampaa nettiä kuukauden ajan. Valittu yhteystyyppi jatkuu normaalihintaisena ilmaisen kuukauden jälkeen. Netin nopeuden voi muuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

 

Suosittele tästä

Täytä lomakkeeseen uuden asiakkaan ja suosittelijan tiedot.

Uusi asiakas

Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required

Suosittelija

Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required