Suosittele valokuitua!

Suosittele valokuitua naapurillesi tai tuttavallesi – saatte kummatkin ilmaisen netin kahdeksi kuukaudeksi!

Verkosta löytyy nykyään palveluita moneen tarkoitukseen sekä paljon viidettä ja pelejä. Voit myös opiskella tai tehdä töitä kotona netin kautta tosi tehokkaasti. Monet netin kautta käytettävät palvelut vaativat kuitenkin tarpeeksi järeän ja toimintavarman netin ja senhän saa valokuidulla.

Suosittele tuttavallesi tai naapurillesi IPP Oy:n uutta valokuituliittymää, niin saatte molemmat Kotikuitumme netin kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta. Tarjous edellyttää, että alueiltanne löytyy IPP Oy:n valokuituverkko, tai että se rakennetaan sinne vuoden sisällä. Lue tarkemmat kampanjaehdot alta.

 

Suosittelija: Tarkista Saatavuuskyselystä kuulutko sinä ja naapurisi/tuttavasi alueisiimme.

Tarkista valokuidun saatavuus

Hankesivuiltamme löydät kaikki käynnissä olevat hankkeet. Suurin osa hankkeista toteutuu vuoden sisällä.

Käynnissä olevat valokuituhankkeet

Kampanjan ehdot

Suosittelija ja uusi asiakas saavat edun käyttöön, kun uusi asiakas tilaa omakoti- tai paritaloonsa uuden valokuituliittymän. Etu astuu voimaan, kun uuden asiakkaan kiinteistö on kytketty valokuituverkkoon ja palvelut on otettu käyttöön. Uusi asiakas saa kaksi ensimmäistä kuukautta netin kuukausimaksut ilmaiseksi ja suosittelija saa edun seuraavista laskutettavista kahdesta kuukaudesta. Jos myös suosittelija on uusi asiakas, saa hän kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta netin kuukausimaksut ilmaiseksi. Etuna on siis ilmainen netti, joka koostuu netin nopeuden mukaisesta kuukausimaksusta (39,90/43€), joka määräytyy ajankohtaisen hinnaston mukaan. Kampanja koskee valmiiksi kuidutettuja omakotitaloalueitamme sekä omakotitaloalueita, joille kuituverkkomme rakennetaan vuoden sisällä. Suosittelija saa edun maksimissaan 10 uudesta asiakkaasta.

Edun saamiseksi suosittelijan on toimitettava uuden asiakkaan kuituliittymäsopimus IPP Oy:lle. Sopimuspohjan voit pyytää asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu(a)ipp.fi. Henkilötiedot käsittelemme tietosuojaselosteemme mukaisesti.