Suosittele valokuitua!

Suosittele valokuitua naapurillesi tai tuttavallesi – saatte kummatkin ilmaisen netin kahdeksi kuukaudeksi!

Verkosta löytyy nykyään palveluita moneen tarkoitukseen sekä paljon viidettä ja pelejä. Voit myös opiskella tai tehdä töitä kotona netin kautta tosi tehokkaasti. Monet netin kautta käytettävät palvelut vaativat kuitenkin tarpeeksi järeän ja toimintavarman netin ja senhän saa valokuidulla.

Suosittele tuttavallesi tai naapurillesi IPP Oy:n uutta valokuituliittymää, niin saatte molemmat Kotikuitumme netin kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta. Tarjous edellyttää, että alueiltanne löytyy IPP Oy:n valokuituverkko, tai että se rakennetaan sinne vuoden sisällä. Lue tarkemmat kampanjaehdot alta ja lähetä suosittelusi!

Niille, jotka ovat jo asiakkaitamme, tämä on oiva tilaisuus kokeilla nopeampaa nettiä kahden kuukauden ajan maksutta! Ilmoitathan asiakaspalveluun, jos haluat muuttaa netin nopeuden takaisin.

 

Suosittelija: Tarkista Saatavuuskyselystä kuulutko sinä ja naapurisi/tuttavasi alueisiimme.

Tarkista valokuidun saatavuus

Hankesivuiltamme löydät kaikki käynnissä olevat hankkeet. Suurin osa hankkeista toteutuu vuoden sisällä.

Käynnissä olevat valokuituhankkeet

Kampanjan ehdot

Suosittelija ja uusi asiakas saavat edun käyttöön kun uusi asiakas tilaa omakoti- tai paritaloonsa uuden kuituliittymän. Etu astuu voimaan, kun uuden asiakkaan kiinteistö on kytketty valokuituverkkoon ja palvelut on otettu käyttöön. Uusi asiakas saa kaksi ensimmäistä kuukautta nettipalvelut ilmaiseksi ja suosittelija saa edun seuraavista laskutettavista kahdesta kuukaudesta. Etuna on ilmainen netti, joka koostuu netin nopeuden mukaisesta kuukausimaksusta, joka määräytyy ajankohtaisen hinnaston mukaan. Kampanja koskee valmiiksi kuidutettuja omakotitaloalueitamme sekä omakotitaloalueita, joille kuituverkkomme rakennetaan vuoden sisällä. Maksimissaan voi suositella 3 uutta asiakasta/vuosi.

Edunsaamiseen vaaditaan suosittelijan yhteystiedot ja suosituksesta liittyvän yhteystiedot. Henkilötiedot käsittelemme tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Kokeile nopeampaa nettiä kahden kuukauden ajan. Valittu yhteystyyppi jatkuu normaalihintaisena ilmaisen kokeilun jälkeen. Netin nopeuden voi muuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjous on voimassa 31.8.2022 asti.

Suosittele tästä

Täytä lomakkeeseen uuden asiakkaan ja suosittelijan tiedot.

Uusi asiakas

Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required

Suosittelija

Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required