Kaikki kodin tarpeet
yhdellä liittymällä.

Verkkoon siirtyneet palvelut kuten älytelevisio, videopalvelut, etävalvonta, etätyö tai hoiva- ja terveyshuollon palvelut tarvitsevat onnistuakseen kiinteän ja vakaan liittymän. IPP:n Kotikuituun saat nykyaikaisen ja ruuhkattoman yhteyden, joka toimii valonnopeudella – myös langattomasti.

Palvelutarjontamme kehittyy jatkuvasti, sillä valokuituverkon mahdollisuudet ovat rajattomat. IPP:llä on alueellaan valokuituverkkoa yli 800 kilometriä. Huippunopeat ja häiriöttömät valokuituyhteydet nostavat asuntosi tai kiinteistösi arvoa.

Kuituverkkoamme suunnitellaan ja laajennetaan ensisijaisesti alueille, joiden asukkaat ovat aktiivisesti ilmoittaneet kiinnostuksestaan. Myös vanhan puhelin- eli kupariverkon sulkuaikataulu sekä muiden tahojen (kaupungit, sähkölaitokset jne.) kaivuutyöt toiminta-alueellamme vaikuttavat suunnittelu- ja rakennuspäätöksiin.

Ohessa linkki, josta pääset tarkistamaan asuinalueesi valokuitutilanteen! Ilmoita kiinnostuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Katso asutko kuitualueella

Katso asutko kuitualueella

Miksi Kotikuitu?
Älykoti toimii vain valokuidun avulla

Valokuitu nostaa kotisi arvoa, koska se on ainoa vaihtoehto, joka voi vastata kotien räjähdysmäisesti kasvavaan datamäärän kasvuun.

Terveydenhuolto ja muut palvelut etänä

Varmat ja nopeat yhteydet ovat yhä tärkeämpi osa yhteiskunnallisia palveluita, kuten koulutusta, terveydenhuoltoa tai viranomaisten palveluita. Näiden palvelujen käyttöön tarvitset varman ja toimivan internet-yhteyden.

Viihdettä koko perheelle

Valokuidulla varmistat, että koko perheen läppärit, tabletit, tv:t, nettipelit ja suoratoistopalvelut toimivat sujuvasti useilla laitteilla yhtä aikaa ilman ruuhkia.

Huippunopeaa valokuituyhteyttä tarvitaan esimerkiksi silloin, kun hyvälaatuista liikkuvaa kuvaa tai netti-TV:tä katsotaan verkon kautta, ladataan tai lähetetään isoja tiedostoja tai käytetään samanaikaisesti useita internetin palveluita.

Katso miten valokuiturakentaminen edistyy

Katso asutko kuitualueella

 

ipp-tilaa-kuitua-ippe.png