Kaikki kodin tarpeet
yhdellä liittymällä.

Verkkoon siirtyneet palvelut kuten älytelevisio, videopalvelut, etävalvonta, etätyö tai hoiva- ja terveyshuollon palvelut tarvitsevat onnistuakseen kiinteän ja vakaan liittymän. IPP:n Kotikuituun saat nykyaikaisen ja ruuhkattoman yhteyden, joka toimii valonnopeudella – myös langattomasti.

Palvelutarjontamme kehittyy jatkuvasti, sillä valokuituverkon mahdollisuudet ovat rajattomat. IPP:llä on alueellaan valokuituverkkoa yli 800 kilometriä. Huippunopeat ja häiriöttömät valokuituyhteydet nostavat asuntosi tai kiinteistösi arvoa.

Miksi Kotikuitu?
Älykoti toimii vain valokuidun avulla

Valokuitu nostaa kotisi arvoa, koska se on ainoa vaihtoehto, joka voi vastata kotien räjähdysmäisesti kasvavaan datamäärän kasvuun.

Terveydenhuolto ja muut palvelut etänä

Varmat ja nopeat yhteydet ovat yhä tärkeämpi osa yhteiskunnallisia palveluita, kuten koulutusta, terveydenhuoltoa tai viranomaisten palveluita. Näiden palvelujen käyttöön tarvitset varman ja toimivan internet-yhteyden.

Viihdettä koko perheelle

Valokuidulla varmistat, että koko perheen läppärit, tabletit, tv:t, nettipelit ja suoratoistopalvelut toimivat sujuvasti useilla laitteilla yhtä aikaa ilman ruuhkia.

Huippunopeaa valokuituyhteyttä tarvitaan esimerkiksi silloin, kun hyvälaatuista liikkuvaa kuvaa tai netti-TV:tä katsotaan verkon kautta, ladataan tai lähetetään isoja tiedostoja tai käytetään samanaikaisesti useita internetin palveluita.
 

Näin valokuiturakentaminen etenee

Valmiit alueet Ikaalinen, Parkano ja Kihniö

Valokuituyhteydet ovat jo valmiina laajalti IPP:n toimialueella. Tiedon yhteyden saatavuudesta saat asiakaspalvelustamme arkisin klo 8-16 numerosta 03 450 51 tai asiakaspalvelu@ipp.fi.

Hämeenkyrön Laajakaistahanke 2019-2020

Hämeenkyrön laajakaistahankkeen rakentaminen aloittetiin Mahnlan alueella 2019 ja rakentamista jatketaan ensi kesänä Heinijärven ja Sasin suuntaan. Vielä ehdit mukaan! Ole yhteydessä yhteysmyyjäämme Raido Riis 043 217 5555 tai täppää kiinnostuksesi kuitukartallemme, joka on sivulla Valokuitu ja netti. Saamme uuden karttasovelluksen käyttöön 2020 alkuvuodesta.

HK laajakaistahanke.jpg

Pentinmaa-Äkönmaa 2020 ja Rokkakoski-Vilpee 2021

Alue on suunniteltu rakentaa yhdessä sähköyhtiön kanssa 2020-21, kun saamme riittävän määrän tilaajia alueelle. Olemme aloittaneet alueen markkinoinnin ja esisopimusten tekemisen.

Ensimmäisen alueen myynti jatkuu vielä 31.1.2020 asti. Tulemme pitämään tammikuun aikana vielä ylimääräisen kuituillan. Tästä laitamme vielä tietoa alueen asukkaille lähempänä tilaisuutta.

Lisätietoa valokuituyhteydestä alueelle saat yhteysmyyjältämme Raido Riis 043 217 5555 sekä asiakaspalvelusta 03 450 51. Tai täppää itsesi kuitukartallemme sivulla Valokuitu ja netti, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kuva1.png

 

ipp-tilaa-kuitua-ippe.png