Kaikki kodin tarpeet
yhdellä liittymällä.

Verkkoon siirtyneet palvelut kuten älytelevisio, videopalvelut, etävalvonta, etätyö tai hoiva- ja terveyshuollon palvelut tarvitsevat onnistuakseen kiinteän ja vakaan liittymän. IPP:n Kotikuituun saat nykyaikaisen ja ruuhkattoman yhteyden, joka toimii valonnopeudella – myös langattomasti.

Palvelutarjontamme kehittyy jatkuvasti, sillä valokuituverkon mahdollisuudet ovat rajattomat. IPP:llä on alueellaan valokuituverkkoa yli 800 kilometriä. Huippunopeat ja häiriöttömät valokuituyhteydet nostavat asuntosi tai kiinteistösi arvoa.

Kuituverkkoamme suunnitellaan ja laajennetaan ensisijaisesti alueille, joiden asukkaat ovat aktiivisesti ilmoittaneet kiinnostuksestaan. Myös vanhan puhelin- eli kupariverkon sulkuaikataulu sekä muiden tahojen (kaupungit, sähkölaitokset jne.) kaivuutyöt toiminta-alueellamme vaikuttavat suunnittelu- ja rakennuspäätöksiin.

Ohessa linkki, josta pääset tarkistamaan asuinalueesi valokuitutilanteen! Ilmoita kiinnostuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Katso asutko kuitualueella

Katso asutko kuitualueella

Miksi Kotikuitu?
Älykoti toimii vain valokuidun avulla

Valokuitu nostaa kotisi arvoa, koska se on ainoa vaihtoehto, joka voi vastata kotien räjähdysmäisesti kasvavaan datamäärän kasvuun.

Terveydenhuolto ja muut palvelut etänä

Varmat ja nopeat yhteydet ovat yhä tärkeämpi osa yhteiskunnallisia palveluita, kuten koulutusta, terveydenhuoltoa tai viranomaisten palveluita. Näiden palvelujen käyttöön tarvitset varman ja toimivan internet-yhteyden.

Viihdettä koko perheelle

Valokuidulla varmistat, että koko perheen läppärit, tabletit, tv:t, nettipelit ja suoratoistopalvelut toimivat sujuvasti useilla laitteilla yhtä aikaa ilman ruuhkia.

Huippunopeaa valokuituyhteyttä tarvitaan esimerkiksi silloin, kun hyvälaatuista liikkuvaa kuvaa tai netti-TV:tä katsotaan verkon kautta, ladataan tai lähetetään isoja tiedostoja tai käytetään samanaikaisesti useita internetin palveluita.

Näin valokuiturakentaminen etenee
Hämeenkyrö, Pentinmaa; kuitukaapelien tonttikaivuut ovat vielä käynnissä.
Liittymät ovat käytössö 13.11.20 mennessä.
Lue lisää
Kihniö, Mäkikylä; Valokaapelien kaivuut ovat käynnissä.
Kohde valmistuu marras-joulukuun aikana.
Lue lisää
Kihniö, Kankarin päärungon kaivuut on nyt tehty.
Valokaapelien jatkaminen on parhaillaan käynnissä.
Lue lisää
Hämeenkyrö, Lavajärven valokuitujen kaivaminen on aloitettu.
Ojien alitukset on nyt saatu tehtyä ja valokuidun kaivaminen on alkanut. Aluksi menemme sähköyhtiön mukana ja laitamme valokuitua sähkön maakaapeloinnin yhteydessä maahan.
Lue lisää
Ikaalinen, Kolkon asuinalueella on käynnissä esimarkkinointi
Ilmoita kiinnostuksesi valokuituliittymän hankintaan - järjestämme infotilaisuuden Kolkon alueen rakentamisesta syksyn aikana.
Lue lisää
Vanhan puhelin- eli kupariverkon purkaminen

Lapinnevalta

puretaan vanha puhelin- eli kupariverkko sähköyhtiön pylväiden purun yhteydssä vuoden 2020 loppuun mennessä. Alueella on valmis Lupinetin valokuituverkko.

Parkanossa, Vuorijärvellä ja Pentissä

puretaan niin ikään kupariverkko vuoden loppuun menessä. Alueelle on osittain saatavilla valokuituliittymät. Kysy lisää asiakaspalvelustamme 03 450 5610

Katso asutko kuitualueella

 

ipp-tilaa-kuitua-ippe.png