Kaikki kodin tarpeet
yhdellä liittymällä.

Verkkoon siirtyneet palvelut kuten älytelevisio, videopalvelut, etävalvonta, etätyö tai hoiva- ja terveyshuollon palvelut tarvitsevat onnistuakseen kiinteän ja vakaan liittymän. IPP:n Kotikuituun saat nykyaikaisen ja ruuhkattoman yhteyden, joka toimii valonnopeudella – myös langattomasti.

Palvelutarjontamme kehittyy jatkuvasti, sillä valokuituverkon mahdollisuudet ovat rajattomat. IPP:llä on alueellaan valokuituverkkoa yli 800 kilometriä. Huippunopeat ja häiriöttömät valokuituyhteydet nostavat asuntosi tai kiinteistösi arvoa.

Ohessa linkki, josta pääset tarkistamaan asuinalueesi valokuitutilanteen! Ilmoita kiinnostuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Katso asutko kuitualueella

Katso asutko kuitualueella

Miksi Kotikuitu?
Älykoti toimii vain valokuidun avulla

Valokuitu nostaa kotisi arvoa, koska se on ainoa vaihtoehto, joka voi vastata kotien räjähdysmäisesti kasvavaan datamäärän kasvuun.

Terveydenhuolto ja muut palvelut etänä

Varmat ja nopeat yhteydet ovat yhä tärkeämpi osa yhteiskunnallisia palveluita, kuten koulutusta, terveydenhuoltoa tai viranomaisten palveluita. Näiden palvelujen käyttöön tarvitset varman ja toimivan internet-yhteyden.

Viihdettä koko perheelle

Valokuidulla varmistat, että koko perheen läppärit, tabletit, tv:t, nettipelit ja suoratoistopalvelut toimivat sujuvasti useilla laitteilla yhtä aikaa ilman ruuhkia.

Huippunopeaa valokuituyhteyttä tarvitaan esimerkiksi silloin, kun hyvälaatuista liikkuvaa kuvaa tai netti-TV:tä katsotaan verkon kautta, ladataan tai lähetetään isoja tiedostoja tai käytetään samanaikaisesti useita internetin palveluita.

Näin valokuiturakentaminen etenee
Lavajärvelle vielä lisää tilaajia!
Tarvitaan vielä 5 tilaajaa, jotta valokuituyhteydet rakentuvat Lavajärvellä Komintien osuudelle.
Lue lisää
Hämeenkyrö; Pentinmaan valokuiturakentaminen 2020
Pentinmaan alue rakennetaan yhdessä sähköyhtiön kanssa.
Lue lisää
Kihniö; Kankari ja Mäkikylä Leader-hankkeet 2020
Kankarilla ja Mäkikylässä valokuiturakentaminen on täydessä vauhdissa. Alueet valmistuvat syksyn aikana.
Lue lisää
Hämeenkyrön Laajakaistahanke valmistuu tänä vuonna
Laajakaistahankkeen rakentaminen jatkuu kesäkuussa. Vielä ehdit saada valokuituliittymän hankehintaan 1250€, kun toimit kesäkuun loppuun mennessä.
Lue lisää
Hämeenkyrö, Lavajärvi 2020
Olemme saaneet Lavajärvelle 23 valokuituliittymän tilausta. Vielä tarvitaan lisää, jotta koko alueen rakentaminen onnistuu. Ilmoita kiinnostuksesi saatavuuskysely-sivullamme, niin olemme sinuun yteydessä.
Lue lisää
Näin edistyy vanhan verkon purkaminen

Ei vielä tietoa

Tähän tulossa lisää tietoa pian

Katso asutko kuitualueella

 

ipp-tilaa-kuitua-ippe.png