Haluatko töihin mukavaan porukkaan?

IPP auttaa tehostamaan yritysten liiketoimintaa ja parantaa kuluttajien elämänlaatua ykkösluokan IT-ratkaisuilla puhe-, data-, matkaviestin- ja tv-palveluissa. Haluatko olla mukana luomassa asiakkaille turvallista ja helppoa valtaväylää digitaaliseen maailmaan? Täytä avoin työpaikkahakemus ja liity IPP:n mainioon porukkaan Ikaalisissa ja Parkanossa!


ICT-asiantuntija

Haemme ICT-asiantuntijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu yritysasiakaslaitteiden mm. WiFi-, kytkin- ja palomuurilaitteiden asennusta, konfigurointia, ylläpitoa sekä vianselvityksiä, vahva lähiverkko osaaminen tarvitaan. Lisäksi työtehtäviin kuuluu laitetilojen voimalaitteiden sekä automaatiolaitteiden asennuksia, ylläpitoa ja huoltoa. Työssä vaaditaan ajokorttia ja valmiutta liikkua Ikaalisten-Parkanon Puhelimen toimialueella Pirkanmaalla, sekä Pohjois-Satakunnassa. Työ tarjoaa upean mahdollisuuden kasvattaa monipuolisesti osaamistasi. Tule mukaan mukavaan porukkaan!

Tästä linkistä työpaikan hakuun!

 

Myyntihenkinen kesätyöntekijä CRM-projektiin

Haemme kesätöihin myyntihenkistä projektityöntekijää CRM-projektin pariin. Tehtävässä otat kokonaisvastuun CRM:n asiakastiedon kokoamisesta ja päivittämisestä, analysoinnista sekä korjaamisesta. Luot selkeät pelisäännöt ja prosessit CRM:n käytölle ja hyödyntämiselle IPP:ssä yhdessä liiketoimintajohtajan kanssa. Projektin aikana luot dokumentaation sekä ohjeet käytöstä sekä ylläpidosta muulle organisaatiolle.

Lue lisää tehtävänkuvasta ja hae paikkaa:

Hae paikkaa
Täytä avoin työpaikkahakemus alla olevalla lomakkeella.
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required

CV:n ja/tai muita liitetiedostoja voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen:

rekry(at)ipp.fi