Haluatko töihin mukavaan porukkaan?

IPP auttaa tehostamaan yritysten liiketoimintaa ja parantaa kuluttajien elämänlaatua ykkösluokan IT-ratkaisuilla puhe-, data-, matkaviestin- ja tv-palveluissa. Haluatko olla mukana luomassa asiakkaille turvallista ja helppoa valtaväylää digitaaliseen maailmaan? Täytä avoin työpaikkahakemus  tai hae suoraan avoimia tehtäviä.


Etsimme myyntihenkistä teknistä asiakaspalvelijaa vahvistamaan nykyistä asiakaspalvelutiimiämme. Tarjolla on monipuolinen ja myynnillinen asiakaspalvelutehtävä. Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti Ikaalisten keskustassa, myös hybridityö mahdollinen.

Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy
on viime vuonna 130 vuotta täyttänyt, jatkuvasti kehittyvä yritys. Juuremme ovat Ikaalisissa, ja toimimme nykyään Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Digitalisaation neuvonantajana autamme yrityksiä ja yhteisöjä eteenpäin murroksessa ja muutoksessa. Digitalisaatio luo yrityksille ja yhteisöille uusia mahdollisuuksia kasvaa, tehostaa toimintaa ja uudistua. Haluamme olla tässä apuna – ja se onnistuu vain olemalla kehityksen kärjessä. Meille tärkeä asiakaskokemus kattaa koko palveluketjun ja elinkaaren markkinoinnista ja myynnistä toimituksiin, tuotantoon, tukeen ja asiakaspalveluun.

Tekninen asiakaspalvelija
Toimit osana pientä ja tehokasta asiakaspalvelutiimiä vastaten ensisijaisesti asiakkaiden teknisemmistä vikatilanteista. Olet ensimmäinen kontakti asiakkaalle ja pyrit selvittämään vikatilanteen asiakkaan ensimmäisen yhteydenoton aikana. Vikatilanteita voivat olla mm. kuluttaja-asiakkaiden internetliittymien arkiset haasteet, kuten esimerkiksi asiakkaiden auttaminen sisäverkkohaasteissa ja niiden perustason ratkaisut. Palvelet asiakkaita sekä puhelimitse että sähköpostitse arkisin asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa. Asiakaspalvelun lisäksi työhösi kuuluu outbound-markkinointi eli laitteiden ja palveluiden myynti asiakkaille puhelimitse.

Toivomme

Toivomme sinulta joko koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta opittuja ICT-taitoja, myyntihenkisyyttä sekä oma-aloitteista otetta tarttua puhelimeen. Tunnet laajasti sekä perustietotekniikkaa että digitaalisia palveluja.

Sinulla on:

  • IT-alan koulutus, esim. tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto
  • Erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja ratkaisukeskeinen ote työskentelyyn
  • Vahva osaaminen tietoteknisistä asioista ja eri tietojärjestelmistä
  • Halu tarttua puhelimeen ja tarjota asiakkaalle extraa myymällä lisäpalveluita


Tarjoamme

Meillä saat paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Meistä on mukavaa tulla töihin ja lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihdyt kanssamme. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet ja monipuoliset henkilökuntaedut. Palkkaus ICT-alan työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

  • Säännöllisen työajan arkisin
  • Mahdollisuuden lisäansioihin lisäpalveluita myymällä
  • Kattavan perehdytyksen ja ajanmukaiset työvälineet
  • Laajat henkilökuntaedut
  • Asiantuntijoidemme tuen
  • Paikan osana IPP-perhettä.​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​
Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 5.2.2023 osoitteeseen hanna.reinikka@ipp.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa IPP Oy:n markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Hanna Reinikka, jonka tavoitat sähköpostitse hanna.reinikka@ipp.fi tai puhelimitse pe 27.1. klo 13–15 tai ke 1.2. klo 9–10 numerossa p. 043 217 5571.

​​​


Täytä avoin työpaikkahakemus alla olevalla lomakkeella.
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required

CV:n ja/tai muita liitetiedostoja voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen:

rekry(at)ipp.fi