IPP – Mukanasi huomennakin.

IPP auttaa tehostamaan yritysten liiketoimintaa ja parantaa kuluttajien elämänlaatua ykkösluokan IT-ratkaisuilla. IPP luo turvallisen ja helpon valtaväylän digitaaliseen maailmaan.

Miten?

IPP suunnittelee, rakentaa, myy ja markkinoi sekä asentaa ja ylläpitää tietoliikenneyhteyksiä ja tietotekniikan palveluja. IPP ymmärtää ja ratkaisee asiakaskohtaiset liiketoimintatarpeet kilpailukykyisillä ICT-tuotteilla ja -palvelulla. Asiakaskokemus kattaa koko palveluketjun ja elinkaaren markkinoinnista ja myynnistä toimituksiin, tuotantoon, tukeen ja asiakaspalveluun.

Neuvonantaja digitalisaatiossa

IPP on viime vuonna 130 vuotta täyttänyt, jatkuvasti kehittyvä yritys. Juuremme ovat Ikaalisissa, ja toimimme nykyään Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Olemme osa Finnet-yhtiötä. Digitalisaation neuvonantajana autamme yrityksiä ja yksityisiä kuluttajia eteenpäin muutoksessa. Digitalisaatio luo alueemme yrityksille ja yhteisöille uusia mahdollisuuksia kasvaa, tehostaa toimintaa ja uudistua. Haluamme olla tässä apuna – ja se onnistuu vain olemalla kehityksen kärjessä.

IPP mukautuu asiakkaan liiketoimintaan. Voimme olla itsenäinen, paikallinen ja palveleva. Jollekin toiselle olemme ihan parasta perinteellä. Kolmannelle olemme ICT-partneri palveluksessasi. Entä sinulle?

Visio

IPP on asiakkaan ykköskumppani viestintäteknologian hyödyntämisessä.

Missio

IPP:n missio on vahvistaa asiakkaiden kilpailukykyä tietoliikenne- ja tietotekniikkapalveluiden avulla sekä tarjota elämyksiä ja turvallisuutta verkossa.

Tuotamme, kehitämme, markkinoimme ja myymme asiakkaan toimintaa tukevia tietoliikenneyhteyksiä ja palveluita taloudellisesti kannattavasti. Lisäksi hoidamme viranomaisvelvoitteet.

Arvot

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Itsensä kehittäminen
  • Kustannustehokas ja kannattava toiminta
  • Toimiminen kannustavasti asiakkaita ja työtovereita kunnioittaen