Olemme tehneet jo vuosia helppoa ja mutkatonta yhteistyötä talokuituhankinnoissa. IPP-asiantuntijat ovat osallistuneet yhtiökokouksiin, joten tietoa ja vastauksia asukkaiden kysymyksiin on saatu saman tien. Tämä on nopeuttanut päätöksentekoa huomattavasti. Projektin roolit on sovittu yhteisesti, ja niiden mukaan on ollut helppo toimia. Tiedottaminen isännöitsijälle ja asukkaille on sujunut jouhevasti ja tutut asiantuntijat ovat helpottaneet myös isännöitsijän työtä.
— Satu Kallioniemi, K-Service isännöinti

Päivitä taloyhtiösi digiaikaan

IPP myy ja rakentaa taloyhtiöihin valokuitua. Näin asukas saa käyttöönsä nopeat nettiyhteydet sekä häiriöttömän Kaapeli-TV-palvelun, jonka ansiosta antenniverkon asennukset, huollot ja häiriöt eivät rasita taloyhtiötä. IPP:llä on talokuitu jo alueemme noin 120 taloyhtiössä tai kiinteistössä.

Paranna taloyhtiösi asumismukavuutta nykyaikaisilla ratkaisuilla. Talokuitu tuo kaikille tarpeelliset nopeat nettiyhteydet sekä monipuoliset viihdepalvelut (kaapeli-TV) jokaiseen asuntoon.

Turvallinen taloyhtiö

Talokuidun avulla voidaan parantaa taloyhtiön turvallisuutta, sillä se mahdollistaa helposti esimerkiksi kameravalvonta-, turva-, infonäyttö- ja kulunvalvontapalvelut. Taloautomaation etähallinta kuituyhteyden kautta mahdollistaa tehokkaan huoltotoiminnan.

Talokuitu huoneistokohtaisesti

IPP toteuttaa taloyhtiöiden laajakaistatarpeet Talokuidulla. Valmiiksi asennetussa ratkaisussa laajakaistaliittymä kytketään jokaiseen huoneistoon – ja taloyhtiö voi sisällyttää kustannuksen esimerkiksi yhtiövastikkeeseen. Kuidun huoneistokohtaisen perusnopeuden voi valita asukkaiden tarpeiden pohjalta.

Lisänopeutta nettiin

Talokuidun ansiosta asukas voi lisätä nettiinsä vauhtia tarpeen mukaan. Erilaiset viihdepalvelut, netti-TV, valvontakamerat ja muut kodin turvalaitteet tarvitsevat kaistaa, jota talokuitu voi tarjota vaivattomasti.

Talokuidun lisäpalvelut asukkaille 

Asukas voi halutessaan saada lisänopeutta, laajentaa Nettipuhe-palveluun tai hankkia erilaisia turva- ja hoivapalveluita omaan huoneistoonsa.

 

Kysy lisää ja ota yhteyttä taloyhtiömyyntiimme!