Olemme tehneet jo vuosia helppoa ja mutkatonta yhteistyötä talokuituhankinnoissa. IPP-asiantuntijat ovat osallistuneet yhtiökokouksiin, joten tietoa ja vastauksia asukkaiden kysymyksiin on saatu saman tien. Tämä on nopeuttanut päätöksentekoa huomattavasti. Projektin roolit on sovittu yhteisesti, ja niiden mukaan on ollut helppo toimia. Tiedottaminen isännöitsijälle ja asukkaille on sujunut jouhevasti ja tutut asiantuntijat ovat helpottaneet myös isännöitsijän työtä.
— Satu Kallioniemi, K-Service isännöinti

Toimivat yhteydet ja henkilökohtainen palvelu

Päivitä taloyhtiösi digiaikaan, me autamme. Teemme taloyhtiöönne toimintavarman valokuituliittymän kaikille asukkaille avaimet käteen periaatteella.

IPP hoitaa taloyhtiön tietoliikenne- ja viestintäasiat kuntoon, jolloin yhtiön hallitus ja isännöitsijä voivat keskittyä omaan työhönsä. Hoidamme koko tilaus-, toimitus- ja asennusprosessin jolloin teidän ei tarvitse huolehtia aikatauluista tai järjestelyistä. Tulemme mielellämme esittelemään Talokuitu-ratkaisua yhtiön hallitukselle ja isännöitsijällenne.

Toimivat nykyaikaiset yhteydet, kokonaisvaltainen ja henkilökohtainen palvelu sekä ketterä reagointikyky takaavat, että hankinta on helppoa.

Meidät voit pyytää veloituksetta kertomaan palveluista esimerkiksi yhtiökokoukseen! Taloyhtiömyynnistämme vastaa Raido Riis, p. 043 217 5555.

Miksi talokuitu?

  • Moderni, luotettava ja vaivaton nykypäivän peruspalvelu asukkaille
  • Sisältää myös kaapeli-TV-palvelun
  • Sähköiset palvelut edellyttävät yhä suurempia tiedonsiirtonopeuksia
  • Varmatoiminen ja häiriötön säällä kuin säällä
  • Moderni laajakaistayhteys nostaa kiinteistönne arvon uudelle tasolle
  • Mahdollistaa asukkaiden erilaiset lisäpalveluhankinnat
  • Koko paketti yhdeltä toimijalta: asennus, tiedotus, yhteyden kytkeminen ja käyttöönoton varmistus