Laajakaistahanke

Metsäkulma, Hämeenkyrö

Metsäkulma, Hämeenkyrö 2022

Metsäkulman valokuituhankkeen suunnittelu vuodelle 2022 on käynnistynyt ja kartoitamme tällä hetkellä valokuidusta kiinnostuneita.

Katso alta lisää tietoa!


Lisää tietoa saat myös kun ilmoitat kiinnostuksesi valokuituun tai kun ilmoitat tietosi alla olevalla lomakkeella niin saat tietää, milloin seuraava valokuituilta eli hankkeen infotilaisuus järjestetään!

 

Miten hanke etenee?

Tiedot valokuidun hankinnasta ja siihen liittyvistä palveluista sekä tiedot valokuituhankkeiden eri vaiheista löydät Kotikuitu-sivulta.

Miten hanke toteutuu?

Alueelle on mahdollista hakea tukirahoitusta, kun mahdollisimman moni on valmis tilaamaan valokuituliittymän. Klikkaa siis kiinnostuksesi Saatavuuskyselyymme niin pääset mukaan hakuun.

Saatavuuskyselyyn tästä!

Metsäkulman valokuituilta kevät 2022

Järjestimme Mahnalan Ympäristökoululla 27.10.2021 valokuituillan, jossa kerroimme lisää valokuituhankkeesta.

Samanlainen tapahtuma on tulossa vielä keväällä 2022. Lähetä tietosi oheisella lomakkeella, niin saat tapahtumasta ilmoituksen sähköpostiisi kun tapahtuma-aika ja -paikka on selvillä.

Valokuituilta kevät 2022

Tällä lomakkeella voit ilmaista kiinnostuksesi keväällä 2022 järjestettävään Metsäkulman valokuituiltaan. Lähetämme sinulle sähköpostilla lisätietoa ajankohdasta ja paikasta kun kuituilta lähestyy.

Voit kertoa myös, oletko kiinnostunut osallistumaan fyysiseen tapahtumaan (joka mahdollisesti järjestetään Mahnalan ympäristökoululla) tai Teams-videon välityksellä netissä.

Required
Required
Required
Required