Pinnalla nyt: Viihde

Tälle sivulle poimimme ja päivitämme ajankohtaiset kanavapaketit, parhaimmat tarjoukset sekä kuukauden Bonuskanavan. Kun haluat tietää viihdetarjontamme suosituimmat ja uusimmat ohjelmat ja kanavapaketit, voit katsoa ne täältä. Nostoihin kuuluu kaapelitelevision peruskanavia, kanavapakettejen tarjontaa sekä suoratoistopalveluiden valikoimaa. Valitse, mitä haluat katsoa!

 

 

Kuukauden Bonuskanava

Toukokuun bonuskanavana IPP:n kaapeliverkossa kanavapaikalla 354 on Al Jazeera. 

Englanninkielinen Al Jazeera International lähettää ohjelmaa vuorokauden ympäri. Noin puolet ohjelma-ajasta on suoria lähetyksiä. Kanavan ohjelmisto sisältää uutis-, talous- ja ajankohtaisohjelmia, dokumentteja, keskusteluohjelmia ja urheilua. Al Jazeera English avaa laajemman näkökulman myös kolmannen maailman asioihin.

Bonuskanava on katsottavissa 1.5.2022 alkaen.

Tilaa TV-kortti

Bonuskanava näkyy maksu-tv-kortilla hintaan 2,90 €/kk.


Elisa Viihde Viaplay –suoratoisto

Parhaat uutuuselokuvat ja sarjoja jokaiseen makuun!


Elisa Viihde Viaplaysta löydät uusimmat elokuvat, kotimaiset ja kansainväliset huippusarjat, lasten suosikkeja, dokumentteja ja paljon muuta viihteen ystäville.

Katso lisää ja tilaa

 

Lisää katsottavaa kaapeli-TV:hen

V sport series & film –paketeilla

 

V premium

Huippuviihdettä ja maailmanluokan urheilua
Näe uutuuselokuvia, palkittuja sarjoja, koko perheen suosikkeja ja liveurheilua maailman parhaista liigoista. Formula-kausi alkaa maaliskuussa 2022.

Sisältää:

39,95 €/kk

TARJOUS!
6 kk tilauksessa 1. kuukausi 0 € tai
12 kk tilauksessa 2 ensimmäistä kuukautta 0 €.

V sport

Maailmanluokan urheilua
Näe huippukova jääkiekkoliiga NHL, jalkapallon parhaimmistoa kuten Valioliiga, Bundesliiga, MM-karsinnat ja monia muita. Lisäksi myös koripalloa, golfia, amerikkalaista jalkapalloa ja monia muita lajeja sekä tietenkin suomalaisia studiolähetyksiä huippuasiantuntijoiden kera. Formula-kausi alkaa maaliskuussa 2022.

Sisältää Viaplay-sovelluksen urheilutarjonnan.

34,95 €/kk

TARJOUS!
6 kk tilauksessa 1. kuukausi 0 € tai
12 kk tilauksessa 2 ensimmäistä kuukautta 0 €.

V sport golf

Huippugolfia yksinoikeudella
Näe European Tour, LPGA Tour ja major-turnaukset PGA Championship, The Open Championship ja US Open.

Sisältää kanavapaketin sisältöjä vastaavat sisällöt Elisa Viihde Viaplayssa.

19,95 €/kk

TARJOUS!
6 kk tilauksessa 1. kuukausi 0 € tai
12 kk tilauksessa 2 ensimmäistä kuukautta 0 €.

V series & film

Palkittuja sarjoja ja elokuvia
4 elokuvakanavaa tarjoavat jokaisella jotakin katsottavaa. Nauti parhaista Hollywoodin ensi-illoista, palkituista sarjoista ja koko perheen suosikeista.

Sisältää:

19,95 €/kk, 1.3.22 alkaen 12,95€/kk

TARJOUS!
6 kk tilauksessa 1. kuukausi 0 € tai
12 kk tilauksessa 2 ensimmäistä kuukautta 0 €.

 

Tilaa V-kanavapaketti

Tilaa V sport series & film -paketti kaapeli-tv:hen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai klikkaa alta tilauslomakkeelle.

Katso koko kanavatarjonta kanavapakettiesitteestä.


Jääkiekon MM-kisat Suomessa 13.–29.5.2022!

Jääkiekon MM 2022 -kisat palaavat Suomeen. Lisää jännitystä tuo se, että Suomi lähtee olympiakultajoukkueena kevään turnaukseen.

Näe kaikki 64 ottelua suorana, ennennäkemätön studiokattaus, huippuluokan asiantuntijatiimi ja pääselostajana Antero Mertaranta.

Koko kisat näytetään C Moren suoratoistopalvelussa ja maksukanavilla 13.–29.5.2022. Kotikisojen kaikki ottelut ovat suomeksi selostettuja. Selostajina toimivat Antero Mertaranta, Mika Saukkonen, Jani Alkio, Teppo Laaksonen, Julius Sorjonen ja Aleksis Ärje.

C More Sport 1 on MM-kisojen pääkanava. C More Sport 1 esittää otteluista kiinnostavimmat studiolähetyksineen. C More Sport 2 esittää valtaosan rinnakkaisotteluista. Tarjolla on myös erikoisohjelmia, mm. MM-etkot -show sekä ohjelmat, joissa C Moren asiantuntijat, jotka pureutuvat Leijoniin ja MM-kisailmiöihin. C Moren asiantuntijoina toimivat Mikko Koivu, Sami Kapanen, Olli Jokinen, Lauri Marjamäki, Karri Kivi, Lasse Kukkonen, Tero Lehterä ja Petri Kontiola.

 

Tilaa C More

Tilaa C More -kanavapaketti

Tilaa C More suoratoistopalveluna


 

Liiga-kausi on täällä!

Telia Liigapassilla näet kaiken aina esimmäisestä kiekontiputuksesta Kanada-maljan kohotukseen asti!

Kaikki pelit kuvataan ja kaikki näytetään! Sinä voit vapaasti valita juuri sinua kiinnostavimmat pelit. Näet studiokanavan lisäksi 7 HD-tasoista ottelukanavaa.

Maksat vain kun pelataan: Telia Liigapassin kuukausihinta on aina automaattisesti 0 €/kk, kun Liiga on kesätauolla. Laskutus päättyy sen kuukauden loppuun kun kauden viimeinen peli pelataan. Muuna aikana kuukausihinta on 27,90 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen. Pelien määrä vaihtelee kuukausittain.

Tilaa Telia Liigapassi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähetä tilaus. Palvelu toimii kaapeli-tv:ssä.

 

HD-ottelukanavat

Kanavanumero Kanava
191 Liiga 1
192 Liiga 2
193 Liiga 3
194 Liiga 4
195 Liiga 5
196 Liiga 6
197 Liiga 7
198 Liiga 8 Studio

 


 

Uusi TV-kanava: Inez

INEZ Media on ainutlaatuinen viihdekonsepti, joka yhdistää perinteisen television ja modernin sosiaalisen median viihdekokonaisuudeksi, josta katsojan on helppo nauttia. Ohjelmasisällöt ovat monipuolisia ja jatkuvasti muuttuvia, joissa huomioidaan sosiaalisen median nopeatempoinen rytmi ja ilmiöt. Ohjelmiston peruspilareina ovat sosiaalisen median vaikuttajien ja INEZ Median yhdessä tuottamat laadukkaat ohjelmakonseptit ja sisällöt. Olemme ensimmäinen Social TV -kanava ja sen keskiössä on aito sitoutuminen yhteisön kulttuuriin.

Inez näkyy kanavapaikalla 19.

Kanava näkyy kaikille kaapeli-tv-asiakkaillemme, et siis tarvitse katseluun tv-korttia. Hae kanavat uudelleen tarvittaessa.


 

Tee mieleisesi sekoitus MIX-kanavapaketeilla

 

Tiesithän, että MIX-paketin kanavia voit vaihtaa vaikka kerran kuukaudessa! Kaapeli-TV:n asiakkaana saat katsoa juuri niitä kanavia, joita haluat kun valitset MIX:n. Muutoksen voit tehdä Omahallinta-palvelussa. Tilaa Mix-kanavapaketti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lataa esite, jossa on MIX-pakettivaihtoehdot

Hallitse tilauksiasi Omahallinnassa

Omahallinta-nettipalvelussa voit hallita tilata uusia kanavapaketteja ja muokata MIX-kanavia. 

Voit tilata Omahallintatunnukset tilauslomakkeella tai suoraan asiakaspalvelustamme.