Haluatko töihin mukavaan porukkaan?

IPP auttaa tehostamaan yritysten liiketoimintaa ja parantaa kuluttajien elämänlaatua ykkösluokan IT-ratkaisuilla puhe-, data-, matkaviestin- ja tv-palveluissa. Haluatko olla mukana luomassa asiakkaille turvallista ja helppoa valtaväylää digitaaliseen maailmaan? Täytä avoin työpaikkahakemus  tai hae suoraan avoimia tehtäviä.


ICT-asiantuntija

Haemme ICT-asiantuntijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu yritysasiakaslaitteiden mm. WiFi-, kytkin- ja palomuurilaitteiden asennusta, konfigurointia, ylläpitoa sekä vianselvityksiä, vahva lähiverkko osaaminen tarvitaan. Lisäksi työtehtäviin kuuluu laitetilojen voimalaitteiden sekä automaatiolaitteiden asennuksia, ylläpitoa ja huoltoa. Työssä vaaditaan ajokorttia ja valmiutta liikkua Ikaalisten-Parkanon Puhelimen toimialueella Pirkanmaalla, sekä Pohjois-Satakunnassa. Työ tarjoaa upean mahdollisuuden kasvattaa monipuolisesti osaamistasi. Tule mukaan mukavaan porukkaan!

Tästä linkistä työpaikan hakuun!

Markkinointipäällikkö

Haemme henkilöä, joka auttaa meitä tekemään IPP:stä entistä halutumman ykköskumppanin nykyisille ja tuleville asiakkaillemme?

Markkinointipäällikkönä suunnittelet, johdat, kehität markkinointiamme ja asiakaspalvelua yhdessä liiketoimintajohdon kanssa johtotiimin jäsenenä. Sinulla on kokemusta ja näkemystä sekä B2B- että B2C-markkinoinnista, sillä strategisten tavoitteidemme saavuttamiseksi haluamme viedä viestimme jokaiseen yritykseen, tupaan, torppaan ja huoneistoon. Hallitset sisällöntuotannon ja hyödynnät sujuvasti viestintä-, tiedotus- sekä sosiaalisen median kanavia ja verkostoja. Tuotat vaikuttavia markkinointiratkaisuja analytiikkaa hyödyntäen. Suomenkielen lisäksi englanti kuuluu kielivalikoimaasi.

Kiinnostuitko? Lue lisää!


Täytä avoin työpaikkahakemus alla olevalla lomakkeella.
Required
Required
Required
Required
Required
Required
Required

CV:n ja/tai muita liitetiedostoja voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen:

rekry(at)ipp.fi