10.11.2021

TV-kortilla näet bonuskanavan lisäksi 7 lisäkanavaa

TV-kortilla näet kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan lisäksi 7 erilaista lisäkanavaa, joiden kuvaukset löydät tästä alta.

V sport+ Suomi HD

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.

V sport Suomen näet kanavapaikalla 464.

 

Love Nature 4K

Uusinta ultrateräväpiirtoa eli 4K tekniikkaa edustava Love Nature 4K keskittyy upeisiin luonto-ohjelmiin, jotka näyttävät uudella tekniikalla henkeäsalpaavan tarkoilta. Kanavan katsomiseen tarvitset Ultra HD:tä tukevan TV:n.

Love Naturen näet kanavapaikalla 229.

France 24 HD

Ranskankielinen uutis- ja ajankohtaiskanava.

France 24 näet kanavapaikalla 376

Viasat Explore HD

Viasat Explore tarjoaa seikkailunhaluisille kiehtovia dokumentteja nopeista autoista aina extremekalastukseen.

Viasat Exploren näet kanavapaikalla 491.

Viasat History HD

Mikä meistä tekee juuri sellaisia kuin olemme? Viasat History katsoo taaksepäin ajassa löytääkseen vastauksia. Kanavalta näet uusimmat teoriat evoluutiostamme sekä kulttuurimme juurista.

Viasat Historyn näet kanavapaikalla 493.

Viasat Nature HD

Täältä saat vastauksia sellaisiin eläin - ja luontokysymyksiin, joita et tullut edes ajatelleeksi kysyä. Viasat Naturelta löydät melkein mitä tahansa niin kauan kuin se liikkuu, ryömii, ui, lentää tai kasvaa.

Viasat Naturen näet kanavapaikalla 495.

TRT World HD

TRT World HD on turkkilainen, valtiollisen TRT-kanavan kansainvälinen uutiskanava joka painottaa uutisoinnin Turkin ja läntisen Aasian asioihin. Kanava on englanninkielinen ja lähettää uutisia 24h vuorokaudessa. Lisäksi nähdään erityisohjelmia mm. Urheilusta ja kulttuurista.

TRT World näet kanavapaikalla 356.


Kuukauden bonuskanava

Vaihtuva sisältö joka kuukausi!

TV-kortilla näet myös kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan. Tiedot tämän kuun bonuskanavasta löydät Pinalla nyt: Viihde -sivulta!


Tilaa TV-kortti asiakaspalvelustamme

TV-kortin hinta on vain 2,90 €/kk!

Asiakaspalvelun yhteystiedot