Yrittäjä: näin otat kaiken irti Microsoft 365 –lisenssistä

27.07.2023

Microsoft 365 –lisenssi tarjoaa yrittäjän tarvitsemat työkalut sujuvan arjen ja työnteon mahdollistamiseksi.

Nykyään yrittäjän ei onneksi tarvitse hallinnoida yrityksen tiedonsiirtoa palvelimineen ja laitteineen itse. Microsoftin Business-palvelupaketit tarjoavat loistavat puitteet yrityksen tiedonsiirron ja perustoimintojen pyörittämiseen.

IPP tarjoaa yrittäjille ja yrityksille Sujuva IT-paketteja, joiden sisältämä Microsoft 365 -lisenssi tarjoaa käyttäjälleen toimintavarmat ohjelmistot ja sovellukset. Tämä takaa yritykselle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen.

  1. Hyödynnä kaikki M365-ohjelmistot: Outlook, Word, Excel, Powerpoint
  2. Työskentele tiimin kanssa sujuvasti etänä hyödyntäen OneDriven jaettuja kansioita ja dokumentteja
  3. OneDriven automaattiset varmuuskopiot suojaavat tietoa ja dataa laiterikon sattuessa
  4. Jousto: Sitoudu tarvittaessa vain kuukaudeksi kerrallaan ja muuta M365-paketin sisältöä liiketoimintasi muuttuessa
  5. Turvallisuus: Sujuva IT-paketti sisältää muun muassa palomuurin ja IPP:n osaavan etätuen

 

Vapautta ja huolettomuutta

Microsoft 365 -lisenssin ehdoton etu on sen laajennettavuus. Lisenssi tarjoaa skaalautuvan ratkaisun yrityksen eri tarpeisiin. Se soveltuu jokaiselle yritykselle koosta riippumatta.

Microsoft 365 -lisenssi sisältää tärkeimmät toiminnallisuudet, kuten toimistosovellukset, mutta mahdollistaa myös esimerkiksi tietoturvan laajentamisen, monitoroinnin, tiedostojen säilyttämisen sekä useat eri sovellukset vaativiinkin tarpeisiin.

Lisenssin käyttäjän käytössä on muun muassa Microsoft Outlook-sähköposti sekä OneDrive-palvelu, jonka kautta voi siirtää tiedostoja niin yrityksen työntekijöiden kuin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden välillä nopeasti ja vaivattomasti.

OneDrive tarjoaa jokaiselle käyttäjälle 1 Terabitin verran tallennustilaa pilvipalvelussa. Yhdessä M365 pilvivarmistuspalvelun kanssa OneDrive tuo turvaa laiterikkoja ja kiristyshaittaohjelmia vastaan, sillä kaikki tärkeä tieto ja data on tallessa pilvessä.


Microsoft 365 -lisenssi tarjoaa paitsi palvelut ja palvelimet, myös niiden jatkuvan päivittämisen ja tietoturvan. Pakettiin kuuluu myös monivaiheinen tunnistautuminen, joka parantaa yrityksen tietoturvaa huomattavasti. Käyttäjän tarvitsee käytännössä huolehtia vain palvelun käyttämisestä. Näin kallisarvoista aikaa säästyy itse työhön ja yrityksen ydintoimintojen kehittämiseen.

Mikäli yritys tarvitsee käyttöönsä laajempaa alustaa, sisältää lisenssi myös SharePoint-sovelluksen, joka mahdollistaa yrityksen sisäisen Intranetin sekä Extranetin yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille.

 

Kaikki yrityksen tarvitsemat ohjelmistot ja palvelut samassa paketissa

Kaikkiin IPP:n tarjoamiin Sujuva IT-paketteihin kuuluu Microsoft Basic tai Microsoft Standard-lisenssi. Lisenssiin kuuluvat edellä mainittujen palveluiden lisäksi kaikki yrittäjän tarvitsemat ohjelmistot, kuten Microsoft Word, Excel ja Powerpoint.

Microsoft Standard-lisenssin avulla yrityksen työntekijät voivat asentaa ohjelmistot viidelle eri laitteelle, mikä mahdollistaa palvelun ja ohjelmistojen laajamittaisen hyödyntämisen niin toimistolla kuin etätöissä. Standard-lisenssi mahdollistaa ohjelmistojen käytön myös ilman internetyhteyttä.

Lisenssin etuna on joustavuus, sillä siihen ei ole välttämätöntä sitoutua kuin kuukaudeksi kerrallaan. Lisenssinhaltija voi tarvittaessa ostaa yrityksen käyttöön myös muita Microsoftin tarjoamia ohjelmistoja, joihin voi halutessaan lunastaa lisenssin vain yhdelle työntekijälle kerrallaan.

Lisäksi Sujuva IT-paketteihin kuuluu muita yrityksen toiminnan kannalta tärkeitä palveluita, kuten M365 pilvivarmistuspalvelu, palomuuri, etätuki ongelmatilanteiden varalle ja yrityksen oma domain eli verkkotunnus.
 

Ota käyttöösi vaivaton ja mutkaton Sujuva IT-paketti ja huristele huoletta tiedonsiirron valtateillä!