Nettiliittymä uuteen kotiin – muuttajan muistilista

28.04.2023

Muutto uuteen kotiin on merkittävä tapahtuma ja iso projekti, johon liittyy monta liikkuvaa osaa. Nettiliittymän siirto onnistuu helposti, kun sen muistaa hoitaa hyvissä ajoin.

Jatka lukemista ja ota talteen vinkkimme siihen, miten saat toimivan, nopean ja luotettavan nettiliittymän uuteen kotiin nopeasti ja helposti.

 

Toimiva netti uuteen kotiin: muista nämä asiat muutossa

Muutossa tapahtuu paljon samaan aikaan ja on ikävä yllätys, jos netti ei toimikaan uudessa kodissa. Muuttajan kannattaakin tarkistaa jo hyvissä ajoin, että nettiliittymä ehtii siirtyä uuteen kotiin ja on käyttövalmiina heti muuttopäivänä. Muista tarkistaa myös muut palvelusi, kuten kanavapaketit ja tietoturva.

Nettiliittymä on kodin tietotekniikan ja laitteiden kulmakivi. Sen lisäksi, että nettiä selataan tietokoneella, moni tekee tänä päivänä töitä kotoa ja esimerkiksi videopalaverit vaativat laadukkaan yhteyden. Lisäksi kotiverkkoon liitetään perheen mobiililaitteet, pelikonsoleita, televisioita ja jopa kodinkoneita. Laadukas, pätkimätön netti on tuiki tärkeä, jotta arki sujuu häiriöttä!

Jo hyvissä ajoin ennen muuttopäivää kannattaa tarkistaa, mitä muutoksia omaan nettiliittymään on tarpeellista tehdä. Jos muutat kauemmaksi, voi olla tarpeen tarkistaa esimerkiksi uuden kotiseudun paikalliset palveluntarjoajat.

Katso saatavuuskyselystämme, onko IPP:n valokuitu saatavilla uuteen osoitteeseesi tai voimmeko tarjota sinulle nettiliittymän yhteiskumppanimme valokuituverkkoon. Valokuitu on kodin netiksi luotettavin ja nopein vaihtoehto, joka kannattaa ottaa käyttöön, jos se on saatavilla alueellesi.

 

Tarkista ainakin nämä palvelut, kun muutat:

  • Nettiliittymä: tee tarvittavat muutokset hyvissä ajoin. Näin varmistat, että netti toimii uudessa kodissa heti!
  • Viihde ja kanavat: muista tarkistaa myös, miten saat siirrettyä mahdolliset viihdepalvelut ja kanavapaketit uuteen kotiin. Tiesitkö, että IPP:n valokuitunetin mukana saat kotiin aina myös kattavat viihdepalvelut?
  • Tietoturva: onhan netin selailu turvallista ja lomakuvat tallessa? Muista palomuuri ja virustorjunta kaikille perheen laitteille!
  • Älykoti: nykyään voit yhdistää useita kodin laitteita kodin wifi-verkkoon, ja ajastaa ja hallita niiden toimintaa. Älykodille paras netti on luotettava valokuitu.

Uuteen palveluntarjoajaan kannattaa olla yhteydessä niin nettiliittymän kuin muidenkin palveluiden osalta hyvissä ajoin ennen muuttoa. Muista kysyä keskittämisen eduista: esimerkiksi IPP:ltä saat samasta paikasta kotiin nopean ja luotettavan valokuitunetin ja viihdepalvelut, sekä hoidat samalla kuntoon kaikkien perheen laitteiden tietoturvan.

 

IPP tarjoaa kattavat palvelut muuttajalle

Onko uusi kotisi Pirkanmaalla? Saat huippunopean valokuitunetin, tietoturvapaketit ja viihdepalvelut perinteikkäältä IPP:ltä 130 vuoden kokemuksella! Hoidamme asiasi aina Suomessa ja suomen kielellä, ja meidät saat ongelmatilanteissa nopeasti kiinni. Ota tästä talteen muistilista ja soittele meille – katsotaan juuri sinun kotiisi sopivat palvelut:

Netti kuntoon – katso valokuitumme saatavuuskyselyllä, onko uuteen kotiisi saatavilla nopea ja luotettava Kotikuitu.

Viihdettä koko perheelle – lue täältä IPP:n tarjoamista suoratoistopalveluista, jotka saat mukaan pakettiin, kun otat käyttöösi Kotikuidun.

Älykoti – aiotko yhdistää kodin wifi-verkkoon kodinkoneita? Soittele meille ja kysy, miten IPP:n nettiliittymät palvelevat älykodin ominaisuuksia.

Kodin tietoturva – kodin tietoturva tuo mielenrauhaa netin selailuun ja tärkeiden tiedostojen säilyttämiseen. Katso täältä, millaisen kodin IPP-turvapaketin saat meiltä.

Keskittämisedut: Ota yhteyttä ja kysy, mitä keskittämisen etuja sinulle olisi tarjolla. Kootaan juuri teille sopiva palvelukokonaisuus!