IPP:n asiakkaat luottavat paikallisuuteen, asiantuntemukseen ja aidosti hyvään palveluun

19.09.2023

Asiakasyrityksemme työskentelevät hyvin erilaisilla toimialoilla ja toimintaympäristöissä. Joukko asiakkaitamme kertoo, miksi he ovat valinneet juuri IPP:n ICT-yhteistyökumppanikseen.

Alasta riippumatta jokaisen yrityksen sujuvan toiminnan taustalla on luotettavan ICT-yhteistyökumppanin osaaminen. Tarjoamme asiakasyrityksille laadukkaita tietoliikenneyhteyksiä ja tietotekniikan palveluita. Merkittävä osa asiakkaistamme on luottanut asiantuntemukseemme jo vuosien ajan.

Olemme helposti saavutettava, paikallinen toimija. Asiakkaamme ovatkin erityisen tyytyväisiä tarjoamamme ICT-tuen laatuun ja henkilöstömme saavutettavuuteen. Meille voi kirjaimellisesti kävellä sisään ja saada palvelua asiantuntevalta ammattilaiselta.

Olemme onnistuneet tärkeimmässä tehtävässämme silloin, kun asiakkaamme voi rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaansa ja luottaa siihen, että tietoliikenne on turvassa ja toimii kuten pitää.
 

IPP ON:

LUOTETTAVA
Moni asiakkaamme on luottanut meihin ja palveluihimme jo useiden vuosien ajan.

PAIKALLINEN
Meille voit tulla käymään ja keskustella yrityksesi tarpeista kasvotusten.

JOUSTAVA
Palvelemme asiakkaitamme aina yksilöllisesti juuri oman toimialasi tarpeisiin perustuen.

ASIANTUNTEVA
Panostamme osaamiseemme ja palveluiden ajantasaisuuteen.

HELPOSTI SAAVUTETTAVA
Meillä sinua palvelee aina oikea ihminen, jonka tavoitat helposti ja nopeasti. 


Joustavaa palvelua, joka vastaa asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin

Yrityksen toimintaympäristö ja tilanne on aina omanlainen. Siksi palvelut valitaan joustavasti ja yksilöllisesti yrityksen parhaita toimintaedellytyksiä ajatellen. 

Suomen Lakitilitoimisto Oy ja Suomen Lakiekonomit Oy ovat käyttäneet IPP:n palveluita neljän vuoden ajan. Pitkään jatkuneen yhteistyön tuloksena palveluiden kattavuus on laajentunut.

– IPP on tarjonnut käyttöömme toiminnassamme keskeiset työkalut. Kun toiminta on kiinni IT:ssä, säästämme aikaa ongelmatilanteissa, koska kaikki on hankittu palveluna, Suomen Lakiekonomien toimitusjohtaja Juha Tuominen kertoo.
IPP:n palveluiden tarjoama hyöty näkyy arjessa. Kun yrityksen toiminta pyörii IT:n ympärillä, on tuen merkitys suuri.

– Parasta on tuki siinä hetkessä, kun tarvitsee apua koneen kanssa. Silloin voi sopia ajan ja kävellä sisään IPP:n toimistolle. Vaihtoehtoisesti kone korjataan etäyhteydellä tai IPP:ltä joku tulee paikan päälle sen korjaamaan. Se on iso etu, Tuominen summaa.

Lakitilitoimisto ja Lakiekonomit suosittelevat IPP:tä, sillä palvelu on aina nopeaa ja joustavaa. Tämä säästää aikaa ja siten yrityksen resursseja.


Palvelut kehittyvät yrityksen tarpeiden tahdissa

Yrityksen toiminnan kasvaessa ja muuttuessa on tärkeää, että ICT-yhteistyökumppani pystyy tarjoamaan uuteen toimintaympäristöön sopivia palveluita. Esimerkiksi tietoturvan parantaminen on monille yrityksille ajankohtainen kysymys liiketoiminnan kehittyessä.

Parkanon Listatehtaan uuden palvelimen varmuuskopiointi toteutettiin pilvipalvelulla muutama vuosi sitten. Elli-pilvivarmistus takaa yrityksen toiminnan jatkuvuuden mahdollisimman kivuttomasti ongelmatilanteiden sattuessa.

– Jos tiedot hukkuvat niin ollaan tyhjän päällä. Varmuuskopiointi takaa, että tiedot saadaan palautettua myös mahdollisen vikatilanteen jälkeen, Hilkka Ala-Kauhaluoma, Parkanon Listatehtaan toimistopäällikkö toteaa.

Parkanon Listatehtaalla ollaan tyytyväisiä IPP:ltä saatuun palveluun. Kaikki tarvittava tietoliikenneyhteyksiin liittyvä on hoidettu IPP:n kautta ja yhteistyötä tullaan jatkamaan tästä eteenkinpäin.

Muutokset ovat olennainen osa myös Taaleri Energian operatiivista toimintaa. Uusien projektien yhteydessä IPP tarjoaa IT-verkon suunnittelua ja muutosten hallintaa. Tarvittaessa IPP toimittaa laitteita käyttövalmiiksi konfiguroituna.

– Suosittelen kyllä IPP:tä. Palvelu on ollut joustavaa ja heihin on matala kynnys ottaa yhteyttä. Lisäksi heidän asiantuntijuuteensa voi luottaa. Heiltä saa hyvää tukea, joka mahdollistaa helpon päätöksenteon, toteaa Taaleri Energian Technical Asset Manager Heppu Seuranen.
 

Paikallinen toimija, joka tuntee asiakkaansa

Parkanon Listatehdas Oy on ollut IPP:n asiakkaana jo 7 vuoden ajan. Perustamisesta asti heillä oli toiveena saada paikallinen toimija kumppaniksi.

– Tietoliikenneyhteydet ovat välttämätön osa yritystämme. Tästä syystä varmat yhteydet sekä nopea reagointi vikatilanteissa on erityisen tärkeää, Ala-Kauhaluoma toteaa.

Ala-Kauhaluoman mukaan paikallisuuden etuja ovat lyhyt välimatka ja se, että IPP:llä on aina joku paikalla vastaamassa puheluun, mikäli ongelmia tulee. Myös etäyhteydellä tehtävät tukityöt toteutuvat nopeasti ja joustavasti.
Helposti lähestyttävät, tutut ihmiset ovat ehdoton etu myös Suomen Lakitilitoimisto Oy:n Juha Tuomisen mukaan.

– Meille myös paikallisuus on tärkeä asia. Kun tuntee ihmiset, se helpottaa asiointia.


Pitkien asiakassuhteiden takana on kattava palveluvalikoima

IPP:n asiakkaista merkittävä osa on pitkäaikaisia asiakkaita.

IPP on ollut Suomen Tekojää Oy:n kumppani jo yli 20 vuotta, aina Suomen Tekojään ensimmäisistä vuosista saakka. Suomen Tekojään erilliset toimipisteet on yhdistetty samaan kuituun ja sisäverkkoon. Heillä on käytössä myös kameravalvonta päätoimipisteessä.

– Tänä päivänä käytössämme on IPP:n salamannopea valokuitu. IPP myös hoitaa palvelintamme ja antaa IT-tukea. Jos IT-järjestelmissämme tulee ongelmia, soitamme IPP:lle, Suomen Tekojää Oy:n toimitusjohtaja Timo Mansikkaviita kertoo.

Taaleri Energia on ollut IPP:n kumppanina vuodesta 2017. IPP on hallinnut ja ylläpitänyt heidän IT-verkkoaan kumppanuuden alusta asti. Tarpeen tullen Taaleri Energia on myös käyttänyt IPP:n asiantuntijaa apunaan kolmannen osapuolen neuvotteluissa.

– IPP:llä on tarjolla hyvä kokonaisuus IT-palveluita yrityksemme tarpeisiin. Heidän palveluvalikoimansa tukee energiainframme tietoliikennetarpeita Suomessa, Heppu Seuranen kertoo.


Tutustu yrityksille tarjoamiimme palveluihin ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!