3 syytä, miksi keskittää IT-palvelut yhteen paikkaan?

07.03.2023

1. Saat tuen kaikkiin IT-asioihin tutulta yhteyshenkilöltä

Digitalisoitumisen yhä yleistyessä, myös erilaisten digitaalisten palvelujen tarjonta kasvaa ja pian sitä huomaa olevansa melkoisessa digipalvelujen viidakossa. Kannattaakin siis säännöllisesti käydä kaikki käytössä olevat digitaaliset palvelut ja tuotteet läpi ja katsoa, ovatko ne kaikki palvelut tarpeellisia. Kun palveluita tarkastelee, nettiyhteys saattaa olla yhdeltä, toimisto-ohjelmat toiselta, tietokoneet kolmannelta ja it-tuki neljänneltä toimittajalta. Jos haluat ammattilaisen tarkastamaan nämä, IPP tarjoaa kartoitukseen apua.

Kun hankit kaikki ICT-palvelut samalta toimijalta, tiedät aina, mistä saat apua esimerkiksi ongelmatilanteiden osuessa kohdalle. IPP tarjoaa laajan valikoiman palveluita, joihin kuuluu myös suomenkielinen ja nopea asiakastuki: voit kysyä meiltä aina neuvoa! Mitä useammin olet meihin yhteydessä, sitä tutummaksi henkilöstömme tulee, asioit siis sinulle entuudestaan tuttujen henkilöiden kanssa.

 

2.  Vähemmän työtä ja stressiä

Niin yrityksessä kuin kotonakin on yleensä se yksi henkilö, joka hoitaa kaikki IT-asiat. Yleisimmin IT-asioiden hoitamiseen kuuluu selvittää, millaiset palvelut tarvitaan, mistä ne saa, mitä ne maksavat, milloin sopimukset pitää uusia ja millaista ylläpitoa eri palvelut tai laitteet vaativat. Kun keskität palvelut yhteen paikkaan, voit huokaista helpotuksesta ja luottaa siihen, että IT-kumppani hoitaa homman. Palveluita on myös helpompi hallita yhdeltä laskulta, samalla budjetointi helpottuu. Myös budjetointi on helpompaa.

 

3. Kustannussäästöjä keskittämällä

IPP:ltä saat yksittäisiä palveluita edullisemmin pakettiratkaisut. Säästät siis hermojesi lisäksi aikaa sekä rahaa. Jos tarvitsemansa IT-palvelut haalii kokoon useammalta eri palveluntarjoajalta, kokonaissumma saattaa lopulta nousta aivan huomaamatta hyvinkin korkeaksi. Hankkimalla palvelut pakettina yhdeltä palveluntarjoajalta säästät selvää rahaa!

 

Mitkä IT-palvelut voit esimerkiksi yhdistää IPP:lle?

 

Yritykset

Elli-yritystuotteet https://www.ipp.fi/yrityksille/it-laitteet

IPP:n avulla saat yrityksellesi sopivat laitteet ja tarvitsemasi palvelut ja lisäksi IT-tuen ja kattavat tietoturva- ja konesalipalvelut.

Tarpeitasi vastaavat sujuvat IT-paketit räätälöidään yritykseesi sopivanlaisiksi. https://www.ipp.fi/yrityksille/it-paketit

 

Taloyhtiöt

Olemme mukana auttamassa taloyhtiöitä jokaisessa digiaskeleessa kohti nykyaikaista asumista. Ota yhteyttä, niin katsotaan talokuitu tarpeenne ja Kaapeli-TV-asiat kuntoon. https://www.ipp.fi/taloyhtioille

 

Yksityiset

IPP:n palvelukatalogin avulla valitset omaan elämääsi sopivat laitteet, palvelut ja ratkaisut helpottaaksesi työskentelyä kotona, kuin varmistaaksesi sujuvan arjen ja vapaa-ajan. Onhan toimintaelokuvaa mukavampi katsoa, kun Maverickin lentokone ei etene töksähdellen.

 Muista myös, että IPP tarjoaa kaapeli-TV:n ostajalle kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan!

 https://www.ipp.fi/yksityisille

 

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan teidän tilanteeseenne sopivat ratkaisut!