29.09.2022

Uusien TV-korttiasiakkaiden syystarjous

Tarjoamme uusille TV-korttiasiakkaille 5 veloituksetonta kanavaa kahden kuukauden ajaksi!

TV-kortilla (2,90 €/kk) näet 7 kanavaa sekä joka kuukausi vaihtuvan bonuskanavan. Syksyn tarjouksena uusille TV-korttiasiakkaille on tarjolla kahden kuukauden ajaksi 5 kanavaa, jotka ovat Investigation Discovery, V Film Action, V Film Hits, Animal Planet ja C More Max.

Kanavat näkyvät kampanjan ajan 1.10.–30.11.2022.

Katso lisätiedot kanavista alta ja tilaa! 

Investigation Discovery

Investigation Discovery (ID) on Discovery-kanavaperheen uusin ja jännittävin kanava. ID uppoutuu syvälle rikosten, rikostutkinnan ja paranormaalien ilmiöiden kiehtovaan maailmaan. ID on kanava katsojille, jotka ovat kiinnostuneita rikoksista ja niiden tutkintaan liittyvästä tieteestä.

ID:n näet kanavapaikalla 127.

V Film Action

Suurimmat toimintasankarit, hyytävät trillerit ja kauhuelokuvat tuovat jännitystä jokaiseen päivään. Kanava täynnä toimintaa!

V Film Action -kanavan näet kanavapaikalla 474.

Kanava näkyy marraskuun ajan.

V Film Hits

Kanava esittää uusimmat hitit, suurimmat yleisömagneetit, Oscar-voittajia, kriitikoiden suosikkeja, sekä iki-ihania klassikoita.

V Film Hits -kanavan näet kanavapaikalla 476.

Kanava näkyy lokakuun ajan.

Animal Planet

Animal Planet HD –kanavalla yhdistyvät Animal Planetin laadukkaat luontodokumentit ja HD-lähetysten kristallinkirkas kuvanlaatu yhdessä tekevät eläimistä niin todellisen tuntuisia, että voit melkein tuntea niiden läsnäolon. Kanavalla on runsaasti dokumentteja eläinten kiehtovasta maailmasta.

Animal Planetin näet kanavapaikalla 131.

C More Max

C More Max tarjoaa kovan luokan urheilua. Pääosassa ovat moottoriurheilu ja kamppailu-urheilu. Kanavalta näet myös parhaat autoiluohjelmat, komediasarjoja, metsästyksen ja kalastuksen erikoissarjoja. Kaikki miehen näkökulmasta, suoraan ja kursailematta.

Maxin näet kanavapaikalla 412.

Tarjouskanavien lisäksi näet normaalit TV-kortilla näkyvät 7 kanavaa JA kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan:

V sport+ Suomi HD

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.

V sport Suomen näet kanavapaikalla 464.

 

Love Nature 4K

Uusinta ultrateräväpiirtoa eli 4K tekniikkaa edustava Love Nature 4K keskittyy upeisiin luonto-ohjelmiin, jotka näyttävät uudella tekniikalla henkeäsalpaavan tarkoilta. Kanavan katsomiseen tarvitset Ultra HD:tä tukevan TV:n.

Love Naturen näet kanavapaikalla 229.

France 24 HD

Ranskankielinen uutis- ja ajankohtaiskanava.

France 24 näet kanavapaikalla 376

Viasat Explore HD

Viasat Explore tarjoaa seikkailunhaluisille kiehtovia dokumentteja nopeista autoista aina extremekalastukseen.

Viasat Exploren näet kanavapaikalla 491.

Viasat History HD

Mikä meistä tekee juuri sellaisia kuin olemme? Viasat History katsoo taaksepäin ajassa löytääkseen vastauksia. Kanavalta näet uusimmat teoriat evoluutiostamme sekä kulttuurimme juurista.

Viasat Historyn näet kanavapaikalla 493.

Viasat Nature HD

Täältä saat vastauksia sellaisiin eläin - ja luontokysymyksiin, joita et tullut edes ajatelleeksi kysyä. Viasat Naturelta löydät melkein mitä tahansa niin kauan kuin se liikkuu, ryömii, ui, lentää tai kasvaa.

Viasat Naturen näet kanavapaikalla 495.

TRT World HD

TRT World HD on turkkilainen, valtiollisen TRT-kanavan kansainvälinen uutiskanava joka painottaa uutisoinnin Turkin ja läntisen Aasian asioihin. Kanava on englanninkielinen ja lähettää uutisia 24h vuorokaudessa. Lisäksi nähdään erityisohjelmia mm. Urheilusta ja kulttuurista.

TRT World näet kanavapaikalla 356.

Vaihtuva sisältö joka kuukausi!

TV-kortilla näet myös kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan. Tiedot tämän kuun bonuskanavasta löydät Pinalla nyt: Viihde -sivulta!

Nämä kaikki 7 kanavaa ja kuukauden bonuskanavan näet kun otat käyttöön TV-kortin.

TV-kortin hinta on 2,90€/kk

Kun käytössäsi on TV-kortti, voit myös tilata kanavapakettisisältöjä.