04.10.2021

Kotimaiset V SPORT -kanavat ovat uudistuneet

V sport urheilu, V sport jalkapallo ja V sport jääkiekko -kanavat uudistuvat 1. lokakuuta, ja ovat jatkossa V sport 1 Suomi, V sport 2 Suomi ja V sport + Suomi. Muutos tehdään, jotta kanavia pystytään hyödyntämään paremmin ja niillä voidaan näyttää laajempaa lajikattausta. Urheilutarjonta kasvaa vielä tänä syksynä FIS-talvilajeilla ja Formula 1 näkyy kanavilla kaudesta 2022 alkaen.
 

Kanavien nimet vaihtuvat seuraavasti:

V sport jääkiekko --> V sport 1 Suomi

V sport jalkapallo --> V sport 2 Suomi

V sport urheilu --> V sport + Suomi

Jos käytössäsi on jo V sport jalkapallo tai V sport jääkiekko -paketti, tilaus jatkuu normaalisti.

Katso alta kanavien kuvaukset.

 

Uusien V sport -kanavien kuvaukset

 

 

V sport 1 Suomi

Maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n ja keväästä 2022 alkaen Formula 1:sen pääkanava. Viikonloppuisin NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpiaotteluita.

Lisäksi myös runsas kattaus muuta urheilua,kuten otteluita eri jalkapalloliigoista, amerikkalaistajalkapalloa ja talvilajeja.

 

V sport 2 Suomi

Kanavalla esitetään eritoten jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista, mutta myös muuta huippu-urheilua.Näe mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallonValioliigasta, Bundesliigasta, UEFA Europa ja ConferenceLeaguesta.

Ohjelmistoon kuuluvat lisäksi jääkiekon NHL, amerikkalaisen jalkapallon NFL, talvilajeja ja paljonmuuta.Kiinnostavimmissa otteluissa myös ennakkostudiot.

 

V sport+ Suomi

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista.

Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisenjalkapallon NFL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua.

Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa onmyös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.

 

Tilaa V sport -kanavapaketti

 

V Sport -kanavat voit tilata yhteydenottolomakkeella tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.