IPP uudistaa toimintaansa vahvistaakseen kasvua ja kilpailukykyään

IPP uudistaa toimintaansa vahvistaakseen kasvua ja kilpailukykyään

IPP luopuu kodinkoneiden myynnistä ja keskittyy ICT-palveluihin ja -laitteisiin. IPP haluaa olla ykköskumppani asiakkaiden ICT-ratkaisuissa ja -palveluissa. Keskitymme palvelemaan alueemme yrityksiä ja kuluttajia auttamalla heitä turvallisesti digitaaliseen maailmaan. Tämä tarkoittaa, että yksinkertaistamme toimintamalleja, jotta voimme palvella asiakkaitamme tehokkaammin ja paremmin.

Osana tätä muutosta IPP luopuu kodinkoneiden myynnistä. IPP sulkee Tekniset kodintekniikkamyymälänsä Parkanossa vuoden loppuun mennessä. Yhtiön käsityksen mukaan kodintekniikka-alan kilpailu on kiristynyt voimakkaasti. Markkinatilanteen muutoksiin ovat vaikuttaneet muun muassa uusien pelureiden kasvanut panostus kodintekniikkaan, verkkokaupan kasvu sekä tuotteiden hintojen raju lasku. Kodinkonemyynnin lopetus ei aiheuta henkilöstövähennyksiä.

IPP siirtää toimintansa Parkanossa Satakunnankadun (7) tiloihin, jossa palvelemme yritys- ja kuluttaja-asiakkaitamme kaikissa ICT-asioissa. IPP:n ja Lupinet Oy:n asiakaspalvelu siirtyy samoihin tiloihin Satakunnankadulle, jossa on asiakaspalvelumme lisäksi saatavina edelleen matkapuhelimet, tietokoneet, kodin turvatuotteet ja näihin liittyvät tarvikkeet sekä tietenkin digiajan liittymät.

Satakunnan kadulta löydät myös ICT-asiantuntijamme sekä kattavan malliston yrityksessä tarvittavia ICT-laitteita ja palveluja. Myyntimme on valmiina auttamaan erilaisten liiketoimintaa helpottavien ratkaisujen löytämisessä ja niiden käytäntöön otossa. Toivotamme asiakkaat tervetulleeksi Satakunnankadulle ensi vuoden alusta tutkimaan digitaalisen maailman vaihtoehtoja.

Olemme mukanasi huomennakin.

 

 

26.10.2017