10.06.2022

Haluatko töihin mukavaan porukkaan?

Tule meille töihin!

IPP auttaa tehostamaan yritysten liiketoimintaa ja parantaa kuluttajien elämänlaatua ykkösluokan IT-ratkaisuilla puhe-, data-, matkaviestin- ja tv-palveluissa. Haluatko olla mukana luomassa asiakkaille turvallista ja helppoa valtaväylää digitaaliseen maailmaan? Täytä työpaikkahakemus ja liity IPP:n mainioon porukkaan.

Haemme ICT-asiantuntijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu yritysasiakaslaitteiden mm. WiFi-, kytkin- ja palomuurilaitteiden asennusta, konfigurointia, ylläpitoa sekä vianselvityksiä, vahva lähiverkko osaaminen tarvitaan. Lisäksi työtehtäviin kuuluu laitetilojen voimalaitteiden sekä automaatiolaitteiden asennuksia, ylläpitoa ja huoltoa. Työssä vaaditaan ajokorttia ja valmiutta liikkua Ikaalisten-Parkanon Puhelimen toimialueella Pirkanmaalla, sekä Pohjois-Satakunnassa. Työ tarjoaa upean mahdollisuuden kasvattaa monipuolisesti osaamistasi.

Haemme markkinointipäällikköä, joka auttaa meitä tekemään IPP:stä entistä halutumman ykköskumppanin nykyisille ja tuleville asiakkaillemme.

Markkinointipäällikkönä suunnittelet, johdat, kehität markkinointiamme ja asiakaspalvelua yhdessä liiketoimintajohdon kanssa johtotiimin jäsenenä. Sinulla on kokemusta ja näkemystä sekä B2B- että B2C-markkinoinnista, sillä strategisten tavoitteidemme saavuttamiseksi haluamme viedä viestimme jokaiseen yritykseen, tupaan, torppaan ja huoneistoon. Hallitset sisällöntuotannon ja hyödynnät sujuvasti viestintä-, tiedotus- sekä sosiaalisen median kanavia ja verkostoja. Tuotat vaikuttavia markkinointiratkaisuja analytiikkaa hyödyntäen. Suomenkielen lisäksi englanti kuuluu kielivalikoimaasi.

Kiinnostuitko, täältä lisätietoa.