28.03.2022

Haemme myyntihenkistä kesätyöntekijää

 

Haemme kesätöihin myyntihenkistä projektityöntekijää CRM-projektin pariin. Sijaintina on ensisijaisesti Tampere (myös Ikaalinen mahdollinen). Etätyömahdollisuudet ovat yrityksessämme myös hyödynnettävissä.

 

Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy

Olemme kohta 130-vuotias, jatkuvasti kehittyvä yritys. Juuremme ovat Ikaalisissa, ja toimimme nykyään Pirkanmaan Satakunnassa. Digitalisaation neuvonantajana autamme yrityksiä ja yhteisöjä eteenpäin murroksessa ja muutoksessa. Digitalisaatio luo yrityksille ja yhteisöille uusia mahdollisuuksia kasvaa, tehostaa toimintaa ja uudistua. Haluamme olla tässä apuna – ja se onnistuu vain olemalla kehityksen kärjessä. Meille tärkeä asiakaskokemus kattaa koko palveluketjun ja elinkaaren markkinoinnista ja myynnistä toimituksiin, tuotantoon, tukeen ja asiakaspalveluun.

 

Tehtäväkuvaus

Otat kokonaisvastuun CRM:n asiakastiedon kokoamisesta ja päivittämisestä, analysoinnista sekä korjaamisesta. Luot selkeät pelisäännöt ja prosessit CRM:n käytölle ja hyödyntämiselle IPP:ssä yhdessä liiketoimintajohtajan kanssa. Projektin aikana luot dokumentaation sekä ohjeet käytöstä sekä ylläpidosta muulle organisaatiolle. Työn etenemisen ja mahdollisuuksien mukaan voit osallistua myös asiakkaiden kontaktointiin ja myyntitilanteisiin, joissa kartoitetaan olemassa olevien asiakkaiden tarpeita IPP:n palveluille, ja teet brändimme tunnetuksi asiakkaille positiivisessa ja asiantuntevassa hengessä.


Tehtävässä menestyy parhaiten huolellinen, järjestelmällinen ja tarkka henkilö, jolta löytyy myös myyntihenkisyyttä ja tavoitteellinen työskentelyote. Tukena sinulla on myyntitiimi sekä markkinoinnin osaajamme.


Odotamme hakijalta itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä. Tämän lisäksi tarvitset positiivista asennetta ja halua oppia uutta sekä ”can do”-asennetta. Odotamme, että sinulla on energinen ja positiivinen ote työntekoon sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pelisilmää. Omaat hyvät IT-taidot (Ms Office) sekä valmiuden omaksua nopeasti CRM-järjestelmän.


Määräaikainen työsuhde alkaa joustavasti esim. toukokuun aikana ja päättyy 31.8.2022. Tehtävä on täysipäiväinen, työaika arkisin.

 

Hae työtä

Lisätietoja paikasta antaa liiketoimintajohtaja Jussi Arola, 043 217 55 77. Pyydämme lähettämään hakemuksesi osoitteella jussi.arola@ipp.fi