Haemme ICT-ratkaisumyyjää

03.01.2022

Haemme ICT-ratkaisumyyjää

Etsimme ICT-ratkaisumyyjää vahvistamaan nykyistä myyntiorganisaatiotamme. Tarjolla on vastuullinen ja myynnillinen ICT-ratkaisumyyjän tehtävä. Työpisteesi on ensisijaisesti missä vain, mutta asiakkaat odottavat sinua Pirkanmaan ja Satakunnan alueella.

Toimintasi kulmakivenä on aktiivinen B2B-ratkaisumyynti, joka sekä tuo uusia että kasvattaa olemassa olevia asiakkuuksia. Sinulle myyntityö tarkoittaa asiakkaan ongelman ratkaisemista ICT-palveluidemme avulla. Apunasi myyntityössä ovat parhaat tekniset asiantuntijamme ja ICT-palvelutuotanto. Laadit yhdessä heidän kanssaan asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita vastaavia ratkaisuja. Uskomme, että vain tarjoamalla parasta asiakaskokemusta voimme menestyä. Tästä syystä asiakas on sinulle aina etusijalla.

Tehtävä edellyttää vastuunkantokykyä ja oma-aloitteista otetta, sillä vastaat itsenäisesti asiakassuhteesta.

Lue lisää ja hae:
Hae paikkaa

 

Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy on kohta 130-vuotias, jatkuvasti kehittyvä yritys. Juuremme ovat Ikaalisissa, ja toimimme nykyään Pirkanmaan sekä Satakunnassa. Digitalisaation neuvonantajana autamme yrityksiä ja yhteisöjä eteenpäin murroksessa ja muutoksessa. Digitalisaatio luo yrityksille ja yhteisöille uusia mahdollisuuksia kasvaa, tehostaa toimintaa ja uudistua. Haluamme olla tässä apuna – ja se onnistuu vain olemalla kehityksen kärjessä. Meille tärkeä asiakaskokemus kattaa koko palveluketjun ja elinkaaren markkinoinnista ja myynnistä toimituksiin, tuotantoon, tukeen ja asiakaspalveluun.

Tarjoamme

Meillä saat paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja asiakkaamme ympäristöjä. Meistä on mukavaa tulla töihin ja lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihdyt kanssamme. Saat mahdollisuuden vaikuttaa toimintatapoihimme ja pääset kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet, laajan työterveyshuollon, liikuntaedun, lounasedun, henkilöstön lomahuoneistot Levillä sekä muita etuja.

Tarjoamme lyhyesti:

  • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkkauksen.
  • Kattavan perehdytyksen ja ajanmukaiset työvälineet.
  • Laajat henkilökuntaedut.
  • Avuksesi parhaat tekniset asiantuntijamme.
  • Hyvät etätyömahdollisuudet.
  • Paikan osana IPP-perhettä.