06.09.2023

C More ja MTV Katsomo yhdistyvät

MTV:n suoratoistopalvelut uudistuvat: nykyisen MTV Katsomon ja C Moren sisällöt uuteen MTV Katsomoon

MTV julkaisee lokakuussa uuden MTV Katsomo -suoratoistopalvelun. MTV:n nykyiset suoratoistopalvelut, MTV Katsomo ja C More, muuttavat uuteen palveluun. Uusi MTV Katsomo tarjoaa ennennäkemättömän monipuolisen kattauksen viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. Uusi palvelu tulee sisältämään myös maksullisen MTV Katsomo+ -tilauksen.

Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö MTV uudistaa suoratoistopalveluitaan. Helmikuussa suoratoistopalvelu C Moren liiketoiminta siirtyi Telia Finlandilta MTV:lle. Nyt MTV yhdistää kaikki MTV Katsomon ja C Moren sisällöt kokonaan uudelle alustalle. Palvelun nimenä on tuttu ja luotettu MTV Katsomo.

Lokakuun 10. päivä julkaistava uusi MTV Katsomo kerää kaikki MTV:n sisällöt yhteen osoitteeseen. Uusi palvelu tarjoilee laajan kattauksen laatusisältöjä ja genrejä aina viihteestä draamaan, uutis- ja ajankohtaisohjelmiin, realitysarjoihin ja urheiluun.

Uudesta MTV Katsomosta on maksutta katsottavissa laaja kattaus MTV:n sisältöjä. Eturivin paikan koko MTV:n sisältötarjontaan takaa MTV Katsomo+ -tilaus. MTV Katsomo+ -tilaajat näkevät ensimmäisenä MTV:n tv-ohjelmia, aiemmin C More -alkuperäissarjoina tunnetut MTV-alkuperäissarjat sekä kansainvälisen draaman ja realityn. MTV Katsomo+ on hankittavissa joko ilman mainoksia tai edullisemmin sisältäen myös mainontaa. Siihen voi yhdistää myös MTV:n vahvan urheilutarjonnan, mukaan lukien kotimaisen Liigan.

mtvkatsomo.png