Tavoita asiakkaasi

  • Sähköposti
  • Kotisivut
  • Domain
  • Infonäytöt
  • Pikaviestintä (chat, Skype…)
  • Office 365

Viestintäpalvelujemme avulla olet ajan hermolla ja saat yhteyden asiakkaisiisi. 

IPP:n kattavilla viestintäratkaisuilla tavoitat asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi varmasti. Autamme mitoittamaan ja suunnittelemaan yrityksen puheratkaisut vastaamaan tarpeita. IPP pitää huolen, että ratkaisuihin on jouhevasti integroitavissa yrityksessä käytössä olevat palvelut. Monipuolisten lisäpalveluiden avulla yritys voi automatisoida tai ulkoistaa puheliikennettä siten, että yritys on asiakkaiden tavoitettavissa milloin ja mistä tahansa.

ELLI-toimistoviestintäratkaisuilla verkkotunnus on helppo rekisteröidä IPP:n kautta. Julkaiset ja ylläpidät yrityksesi kotisivuja ELLI-palvelumme avulla. Eritasoisten toimistoviestintäratkaisujen avulla sidosryhmien tavoittaminen ja etätyön mahdollisuudet nousevat uusiin ulottuvuuksiin. MS Exchange -ratkaisun avulla sähköpostit ja kalenterit ovat synkronoitavissa milloin, missä ja millä tahansa. Lync-ratkaisu tarjoaa aidon mahdollisuuden etätyöhön sekä palavereihin paikasta riippumatta.

Puhe- ja mobiilipalveluidemme valikoima sisältää monipuoliset ratkaisut tukemaan yrityksesi viestintätarpeita. IPP toteuttaa ratkaisut joustavasti ja tehokkaasti.

ippe_ota_yhteytta.pngContact center -palvelulla yritys voi hallita automaattisesti monikanavaista asiakaspalvelua. Eri kanavista tulevat asiakastoimeksiannot voi hoitaa joustavasti, huomioiden vastaajien määrän, toimeksiantojen käsittelyjonot, tiedotteet, palveluiden kalenteriohjaukset sekä takaisinsoittopalvelut.

Elli-palvelut