Päivitä taloyhtiösi digiaikaan

Paranna taloyhtiösi asumismukavuutta nykyaikaisilla ratkaisuilla. Talokuitu tuo kaikille tarpeelliset nopeat nettiyhteydet sekä monipuoliset viihdepalvelut (kaapeli-TV) jokaiseen asuntoon.

Turvallinen taloyhtiö

Talokuidun avulla voidaan parantaa taloyhtiön turvallisuutta, sillä se mahdollistaa helposti esimerkiksi kameravalvonta-, turva-, infonäyttö- ja kulunvalvontapalvelut. Taloautomaation etähallinta kuituyhteyden kautta mahdollistaa tehokkaan huoltotoiminnan.

Talokuitu huoneistokohtaisesti

IPP toteuttaa taloyhtiöiden laajakaistatarpeet Talokuidulla. Valmiiksi asennetussa ratkaisussa laajakaistaliittymä kytketään jokaiseen huoneistoon – ja taloyhtiö voi sisällyttää kustannuksen esimerkiksi yhtiövastikkeeseen. Kuidun huoneistokohtaisen perusnopeuden voi valita asukkaiden tarpeiden pohjalta.

Lisänopeutta nettiin

Talokuidun ansiosta asukas voi lisätä nettiinsä vauhtia tarpeen mukaan. Erilaiset viihdepalvelut, netti-TV, valvontakamerat ja muut kodin turvalaitteet tarvitsevat kaistaa, jota talokuitu voi tarjota vaivattomasti.

Talokuidun lisäpalvelut asukkaille 

Asukas voi halutessaan saada lisänopeutta, laajentaa Nettipuhe-palveluun tai hankkia erilaisia turva- ja hoivapalveluita omaan huoneistoonsa.

Miksi Talokuitu?

  • Moderni, luotettava ja vaivaton nykypäivän peruspalvelu asukkaille
  • Sähköiset palvelut edellyttävät yhä suurempia tiedonsiirtonopeuksia
  • Varmatoiminen ja häiriötön säällä kuin säällä
  • Moderni laajakaistayhteys nostaa kiinteistönne arvon uudelle tasolle
  • Mahdollistaa asukkaiden erilaiset lisäpalveluhankinnat
  • Koko paketti yhdeltä toimijalta: asennus, tiedotus, yhteyden kytkeminen ja käyttöönoton varmistus
Kysy lisää ja ota yhteyttä taloyhtiömyyntiimme!